Τηλεδιάσκεψη Ντόρας Μπακογιάννη με την Ένωση Ξενοδόχων: «Τα Χανιά είναι έτοιμα για να υποδεχθούν Έλληνες και ξένους τουρίστες»

τηλεδιάσκεψη-ντόρας-μπακογιάννη-με-τ-1057445

Τηλεδιάσκεψη με το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Ξενοδόχων Ν.Χανίων για την κατάσταση στον τομέα του τουρισμού, είχε σήμερα η βουλευτής Χανίων της ΝΔ, η Ντόρα Μπακογιάννη.

Παρά τις ανησυχίες και τα προβλήματα που υπάρχουν εξαιτίας των επιπτώσεων της πανδημίας, στη συζήτηση αποτυπώθηκε συγκρατημένη αισιοδοξία, τουλάχιστον για το τέλος του καλοκαιριού, αλλά και για το φθινόπωρο.

Κοινή διαπίστωση όλων ήταν ότι τα Χανιά είναι έτοιμα για να υποδεχθούν Έλληνες και ξένους τουρίστες.

Η βουλευτής Χανίων τόνισε την προσπάθεια που γίνεται για την εξασφάλιση συστήματος μοριακού ελέγχου για γρήγορα αποτελέσματα στο νοσοκομείο Χανίων, και αναφέρθηκε στην εγκατάσταση έξι νέων Μονάδων Εντατικής Θεραπείας. Επιπλέον, συζητήθηκε και η πορεία των υποδομών και των δημοσίων έργων στο Νομό. Για το ζήτημα του ραντάρ η κα Μπακογιάννη διαβεβαίωσε ότι προχωράνε οι διαδικασίες και ότι το έργο έχει μπει σε τροχιά ολοκλήρωσης.

Αναφερόμενη στα δημόσια έργα, η βουλευτής Χανίων είπε ότι εγκρίθηκαν οι διαδικασίες ανάθεσης μελέτης για την γέφυρα του Κερίτη και στο ίδιο πλαίσιο συνεχίζεται ο προγραμματισμός των έργων υποδομής για τον ΒΟΑΚ.

Τέλος επισήμανε ότι σημαντικό βήμα για την πορεία των έργων αποτελεί και η άμεση μεταφορά των αρμοδιοτήτων στον Ο.Α.Κ. που θα δώσει νέα δυναμική στην υλοποίηση των προγραμματισμένων έργων.

zarpanews.gr

One thought on “Τηλεδιάσκεψη Ντόρας Μπακογιάννη με την Ένωση Ξενοδόχων: «Τα Χανιά είναι έτοιμα για να υποδεχθούν Έλληνες και ξένους τουρίστες»

  1. Το θέμα είναι άν η Ένωση Ξενοδόχων πείστηκε…απο τις διαβεβαιώσεις της Λουκρητίας Βοργία του σογιού…γιατί ούτε Έλληνες ούτε ξένοι Τουρίστες φάνηκαν ακόμη στον ορίζοντα ενώ το καλοκαίρι κοντεύει στην μέση του…και δεν κουνιέται φύλλο! !!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook