Τι λένε τα ζώδια για την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου

τι-λένε-τα-ζώδια-για-την-τετάρτη-1-φεβρο-1426437

Ο Φεβρουάριος κάνει ποδαρικό με επικοινωνιακή διάθεση και με την ευκαιρία να μπορούμε μέσω της επινοητικότητας να βρούμε λύσεις και ιδέες που θα μας βοηθήσουν στην οργάνωση του μήνα. Από τις 13:57 έως και τις 22:10 η Σελήνη είναι Κενής Πορείας και καλό είναι να αποφύγουμε σημαντικά νέα ξεκινήματα.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, πρωτομηνιά σήμερα και ο Φεβρουάριος κάνει ποδαρικό με το εξάγωνο του Ήλιου από τον Υδροχόο με τον Χείρωνα από το ζώδιο σου που σε βοηθά να αποκαταστήσεις το όνομα και την εικόνα σου στο κοινωνικό περιβάλλον αλλά και να ενδυναμωθείς ψυχολογικά προκειμένου να διεκδικήσεις τις επιθυμίες σου! Η Σελήνη από το επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων φέρνει σήμερα ωραιότατες επικοινωνίες που σε θέτουν σε εγρήγορση! Η μέρα είναι ιδανική για επαφή με φιλικά πρόσωπα και σχεδιασμό σε πράγματα που θέλεις να υλοποιήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η εικόνα που έχεις πλέον για τον εαυτό σου είναι ξεκάθαρη και η τονισμένη αυτοπεποίθησή σου σε βοηθά να μπορούν και τα αισθηματικά σου να πάνε πολύ καλύτερα! Μία είδηση, μία συνάντηση ή μία επικοινωνία θα προσφέρει χαρά στον ερωτικό τομέα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δέχεσαι στήριξη από πρόσωπα που σε εκτιμούν και που μπορούν στην δουλειά σου να σου σταθούν! Στα οικονομικά σου ανασαίνεις από κάποια έξοδα που σε ταλαιπωρούσαν.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε , πρωτομηνιά σήμερα και ο Φεβρουάριος κάνει ποδαρικό με το εξάγωνο του Ήλιου από τον Υδροχόο με τον Χείρωνα από το ζώδιο του Κριού και η όψη αυτή θα σε βοηθήσει να ενδυναμωθείς επαγγελματικά και να ξεπεράσεις κάποια δύσκολα στάδια που πέρασες στον τομέα της καριέρας! Αποκαθίσταται το όνομά σου στο χώρο που κινείσαι και εργάζεσαι και ντοπάρεσαι ψυχολογικά, νιώθεις πλέον πιο δυνατός και σίγουρος! Η Σελήνη από το επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων φέρνει σήμερα ενδιαφέρουσες επικοινωνίες που αφορούν τα οικονομικά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η πορεία της Αφροδίτης από το ζώδιο του Ιχθύ βελτιώνει την αισθηματική σου κατάσταση, απλά σήμερα είναι πολύ πιθανό να τα θέλεις όλα δικά σου και να γίνεις αρκετά απόλυτος στην συμπεριφορά σου προς το ταίρι σου! Ρίξε τους τόνους για να αποφύγεις άσκοπα καβγαδάκια! Αν είσαι ελεύθερος η μέρα είναι κάπως αδιάφορη για ερωτικά φλερτ.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα επικεντρώνεσαι στις πρακτικές και επαγγελματικές σου υποθέσεις και λαμβάνεις ικανοποίηση από τις θετικές εξελίξεις που ανοίγονται! Ξεδιαλύνεται το τοπίο στα επαγγελματικά και έχεις κάτι καλό να προσμένεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε , πρωτομηνιά σήμερα και ο Φεβρουάριος κάνει ποδαρικό με το εξάγωνο του Ήλιου από τον Υδροχόο με τον Χείρωνα από το ζώδιο του Κριού που σε βοηθά να καθαρίσει το μυαλό σου από κάθε δυσάρεστη σκέψη! Φιλοσοφείς την ζωή διαφορετικά, είσαι αισιόδοξος, ενώ δέχεσαι και την στήριξη ενός φιλικού προσώπου που μπορεί πραγματικά αυτή την ημέρα να σε βοηθήσει σε ένα θέμα που σε απασχολεί εδώ και καιρό! Η Σελήνη από το ζώδιο σου, εντείνει την σημερινή σου εξωστρέφεια και σε κάνει ιδιαίτερα επινοητικό! Η μέρα σου γεμίζει με μηνύματα, ειδήσεις και όμορφες επαφές που βάζουν την πινελιά τους για να ξεκινήσει ο μήνας με τους καλύτερους δυνατούς οιωνούς!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σου αρέσει το ερωτικό παιχνίδι και το φλερτ, είναι στην φύση σου να παίζεις στα αισθηματικά και σήμερα αυτό το στοιχείο σου είναι ακόμα πιο τονισμένο. Αν είσαι σε σχέση «τσιγκλάς» το ταίρι σου και με το χιούμορ σου καταφέρνεις και δημιουργείς μία πολύ ωραία ερωτική και παιχνιδιάρικη ατμόσφαρα.Αν δεν έχεις σχέση τι το καλύτερο από το να φλερτάρεις και να επιβεβαιωθείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Για σήμερα Τετάρτη στα επαγγελματικά σου θα υπάρξουν κάποιες ιδέες που η εφαρμογή τους θα μπορέσουν να αποφέρουν καλούς καρπούς! Ιδανική μέρα για διευθέτηση εγγράφων αλλά και οικονομικών!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε , πρωτομηνιά σήμερα και ο Φεβρουάριος κάνει ποδαρικό με το εξάγωνο του Ήλιου από τον Υδροχόο με τον Χείρωνα από το ζώδιο του Κριού και εσύ έχεις την ευκαιρία να ξεπεράσεις τις βαθύτερες πληγές σου και να νιώσεις και πάλι δυνατός και δημιουργικός. Λύνονται ζητήματα οικονομικά ενώ και η ψυχολογία σου βελτιώνεται αισθητά! Πιστεύεις πολύ περισσότερο στον εαυτό σου και ασχολείσαι με δραστηριότητες που σε ανεβάζουν και ενισχύουν τους στόχους σου! Η μέρα είναι ιδανική για το κλείσιμο υποθέσεων και την διευθέτηση εκκρεμοτήτων, σε αυτό σε βοηθά και η Σελήνη από τους Διδύμους!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Είτε είσαι σε σχέση, είτε χωρίς, είναι πολύ πιθανό σήμερα να έρθει και πάλι στο μυαλό σου είτε και στην ζωή σου ένας έρωτας ανεκπλήρωτος, κρυφός, απαγορευμένος ή που ανήκει στο παρελθόν! Η διάθεσή σου να κρατήσεις μυστικά και να λειτουργήσεις κάπως παρασκηνιακά, θα σε ιντριγκάρει, όμως ελλοχεύει και ο κίνδυνος των αποκαλύψεων!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά μπορείς άνετα να ξεπεράσεις σήμερα τις ανασφάλειές σου και να διώξεις μακριά την αφηρημάδα που είχες το τελευταίο διάστημα. Δίνονται ευκαιρίες οικονομικής βελτίωσης, αρκεί να τις αρπάξεις γρήγορα.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Αγαπητέ μου Λέοντα , πρωτομηνιά σήμερα και ο Φεβρουάριος κάνει ποδαρικό με το εξάγωνο του Ήλιου από τον Υδροχόο με τον Χείρωνα από το ζώδιο του Κριού, το οποίο και σε βοηθά να ξεπεράσεις προβλήματα που αφορούσαν τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου! Είναι γεγονός ότι τον τελευταίο καιρό είχες πικραθεί πολύ από την στάση και συμπεριφορά ενός ανθρώπου που είχες μία πολύ στενή σχέση, τώρα μπορείς να τα αφήσεις όλα αυτά πίσω σου και να φιλοσοφήσεις τις καταστάσεις διαφορετικά, αυτό θα σε βοηθήσει να καθαρίσεις εσωτερικά από κάθε πικρία και παράπονο! Η Σελήνη από το ζώδιο των Διδύμων, σου προσφέρει σήμερα την συναισθηματική ικανοποίηση μέσω δικτύωσης και επαφών με φίλους

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε περίοδο ελευθερίας, η μέρας μπορεί πραγματικά να φανεί ιδιαίτερα ικανοποιητική στα αισθηματικά σου, αρκεί να αφήσεις περισσότερο χώρο για μία γνωριμία που σου προτείνει ένα φιλικό πρόσωπο ή που γίνεται μέσω του κοινωνικού σου κύκλου! Αν είσαι σε σχέση, πρόσεξε τις κρίσεις ανεξαρτησίας που θα σε φέρουν σε απόσταση με το ταίρι σου. Προσπάθησε να μην είσαι εκκεντρικός στην συμπεριφορά σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το πρωτοποριακό σου πνεύμα θα σε βοηθήσει σήμερα να πετύχεις τους στόχους στα επαγγελματικά σου. Οι γνωριμίες σου είναι ο άσσος στο μανίκι σου για να κατακτήσεις σχέδια! Στα οικονομικά έχεις σημαντική τόνωση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε , πρωτομηνιά σήμερα και ο Φεβρουάριος κάνει ποδαρικό με το εξάγωνο του Ήλιου από τον Υδροχόο με τον Χείρωνα από το ζώδιο του Κριού, και εσύ αισθάνεσαι ενδυναμωμένος ψυχικά και σωματικά! Ξεπερνάς τις αδιαθεσίες αλλά και το έντονο άγχος και μπορείς να βάλεις σε ένα καλύτερο πρόγραμμα την ζωή σου και την καθημερινότητά σου! Διευθετείς τις υποχρεώσεις σου, λύνεις ζητήματα που αποτελούν ένα αγκάθι στο λαιμό και δρομολογείς όλα όσα θα κάνεις στη πορεία σου! Η Σελήνη από τους Διδύμους, φέρνει και θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά σου, καλό είναι όμως να μην βιάζεσαι να δεις γρήγορα αποτελέσματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα δεν θα έχεις τα κέφια σου για ανάλαφρο και επιπόλαιο φλερτ! Ανεβάζεις τα στάνταρ σου και επικεντρώνεσαι σε μία αξιόλογη κατάκτηση, σε αυτό σε βοηθά και η Αφροδίτη από τους Ιχθείς! Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα θα προσφέρεις αποκλειστικό χρόνο στην σχέση σου και θα λυθούν προβλήματα που είχατε! Είναι μία κατάλληλη μέρα για να βάλεις γερές βάσεις για την μετέπειτα κοινή σου πορεία με το άλλο σου μισό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η πρώτη μέρα του Φεβρουαρίου είναι εξαιρετική για να πετύχεις και να εκπληρώσεις έναν μεγάλο επαγγελματικό σου στόχο! Στα οικονομικά σου σήμερα θα έχεις νέα για κάποιο έξτρα έσοδο!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ , πρωτομηνιά σήμερα και ο Φεβρουάριος κάνει ποδαρικό με το εξάγωνο του Ήλιου από τον Υδροχόο με τον Χείρωνα από το ζώδιο του Κριού μία όψη που σε βοηθά να επουλώσεις πληγές στα αισθηματικά σου! Αποδέχεσαι ότι κάποια πράγματα πρέπει να τα αφήσεις πίσω σου και να πας παρακάτω, λύνονται ζητήματα που σε ταλαιπωρούσαν στις σχέσεις σου και συνειδητοποιείς ότι τα πάντα στην ζωή γίνονται για κάποιο λόγο και ότι επιτέλους έφτασε η δική σου στιγμή να σηκώσεις κεφάλι και να αναζωογονηθείς! Λες αντίο στη μοναξιά, ενώ σήμερα η Σελήνη από τους Διδύμους γεμίζει την μέρα σου με αισιόδοξες επικοινωνίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, σήμερα μπορείς να προσμένεις μία ημέρα γεμάτη ανανέωση στην σχέση σου! Συζητήσεις με το άλλο σου μισό, σε φέρνουν πολύ κοντά στην εκπλήρωση ενός μεγάλου ονείρου και σχεδίου, επιπλέον περνάς υπέροχα με το ταίρι σου, μέσα από ποικίλες δραστηριότητες! Αν είσαι ελεύθερος, χορταίνεις φλερτ, ραντεβού, γνωριμίες, μηνύματα και τηλεφωνήματα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Για σήμερα Τετάρτη παρασύρεσαι κάπως επιπόλαια και ανώριμα στα επαγγελματικά και στα οικονομικά και εύκολα μπορεί να κάνεις λάθη! Κράτα μικρό καλάθι σε προτάσεις που ακούς και περιόρισε την μεγαλομανία!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ , πρωτομηνιά σήμερα και ο Φεβρουάριος κάνει ποδαρικό με το εξάγωνο του Ήλιου από τον Υδροχόο με τον Χείρωνα από το ζώδιο του Κριού και εσύ ανακουφίζεσαι από κάποιο πρόβλημα που ταλαιπωρούσε εσένα, το σπίτι ή την οικογένεια. Στα επαγγελματικά σου θα νιώσεις πιο σταθερός και σίγουρος και επιτέλους μετά από καιρό νιώθεις ότι το ποτήρι αρχίζει και πάλι να είναι μισογεμάτο! Νέες δραστηριότητες που θα ξεκινήσεις σήμερα θα κάνουν πολύ καλό στην ψυχική και σωματική σου ευεξία! Οι ανησυχίες για τα οικονομικά είναι προσωρινές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μέρα γεμάτη πάθος και ερωτισμό με την λίμπιντο να ανεβαίνει και εσύ να κατακλύζεσαι από τα πιο βαθιά και ουσιαστικά συναισθήματα, ιδιαίτερα αν είσαι σε μία σχέση! Η πλήρη αφοσίωση που έχεις στο ταίρι σου θα βοηθήσει στην ενδυνάμωση της σχέσης σας. Αν είσαι ελεύθερος, η ημέρα είναι ιδανική για να σαγηνεύσεις και να κατακτήσεις, το άτομο που επιθυμείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της εργασίας, έρχονται κάποιες αποκαλύψεις που ενδεχομένως, να σε φέρουν σε δύσκολη θέση! Οικονομικά το ενδιαφέρον σου στρέφεται σε μια κληρονομιά, σε φορολογία ή σε χρέη!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη , πρωτομηνιά σήμερα και ο Φεβρουάριος κάνει ποδαρικό με το εξάγωνο του Ήλιου από τον Υδροχόο με τον Χείρωνα από το ζώδιο του Κριού και οι συζητήσεις της ημέρας θα σε βοηθήσουν να απαλλαγείς από ανησυχίες στα προσωπικά και αισθηματικά σου! Ξεπερνιούνται προβλήματα που αφορούσαν εσένα, έναν έρωτα ή τα παιδιά, ή ακόμα και ένα επιχειρηματικό σχέδιο και πλέον είσαι σε εγρήγορση να βάλεις μπροστά νέα πλάνα! Είσαι κεφάτος, αισιόδοξος, δημιουργικός και λαμβάνεις χαρά που σου δίνει την δύναμη να πας παρακάτω. Η Σελήνη από τους Διδύμους ενισχύει σήμερα ακόμα περισσότερο τις σχέσεις σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος για σήμερα Τετάρτη είσαι πλήρως δοσμένος στο άλλο σου μισό και την πορεία της σχέσης σας! Απολαμβάνεις την συντροφικότητα, το συναίσθημα και εκφράζεις με κάθε τρόπο την τρυφερότητα σου! Όλες οι διαφωνίες που είχατε μέχρι τώρα, λαμβάνουν τέλος! Αν είσαι σε περίοδο μοναξιάς , αποφεύγεις τα επιφανειακά και πρόσκαιρα φλερτ και ψάχνεις το άλλο σου μισό, γεγονός που μπορείς να το καταφέρεις τώρα, λόγω της γοητευτικής σου εμφάνισης, αλλά και λόγω του Δία στον Κριό που δίνει άπλετες ευκαιρίες για να βρεις το ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Συνεργάζεσαι με διαλλακτικότητα και καλοπροαίρετη διάθεση, γεγονός που θα σου αποφέρει κέρδος! Οικονομικά , απέφυγε σήμερα σημαντικές αποφάσεις, ιδίως για αγορές!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε , πρωτομηνιά σήμερα και ο Φεβρουάριος κάνει ποδαρικό με το εξάγωνο του Ήλιου από τον Υδροχόο με τον Χείρωνα από το ζώδιο του Κριού μία όψη άκρως ανακουφιστική για ζητήματα οικονομικά και οικογενειακά! Η λύση μίας οικονομικής διαφωνίας είναι μέσα στις τάσεις της ημέρας, ή αλλιώς έρχονται χρήματα μέσα στο σπίτι που σας βοηθούν να κλείσετε αρκετούς μπελάδες. Ένα στενό σου πρόσωπο σου εκφράζει την αγάπη του και σε βοηθά σήμερα να νιώσεις πολύ καλύτερα ψυχολογικά! Η Σελήνη από τους Διδύμους προσφέρει και ευκαιρίες εγρήγορσης στα επαγγελματικά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε φάση μοναξιάς και ενδιαφέρεσαι για ένα συγκεκριμένο άτομο, σήμερα θα διαπιστώσεις πως πρέπει να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα, για να προχωρήσουν τα ερωτικά σου σχέδια, η Αφροδίτη είναι στους Ιχθείς και μία επικοινωνία θα σου βγει σε καλό, μην διστάζεις λοιπόν Αν είσαι δεσμευμένος, κάνε σήμερα «πίσω» και κακόμαθε το ταίρι σου, ακόμα κι αν είχατε κάποιες διαφωνίες πρόσφατα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα έχεις βελτίωση, αφού προβάλλεις τις ικανότητες και τα ταλέντα σου! Κάνεις σαφώς καλύτερη διαχείριση χρημάτων και έτσι θα έχεις κέρδη!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Υδροχόε , πρωτομηνιά σήμερα και ο Φεβρουάριος κάνει ποδαρικό με το εξάγωνο του Ήλιου από το ζώδιο σου με τον Χείρωνα από το ζώδιο του Κριού, μία όψη που σε βγάζει από την αδράνεια και σε βοηθά να πιστέψεις πολύ περισσότερο στην δύναμη του νου! Σήμερα λοιπόν καταφέρνεις μέσω του λόγου σου να πετύχεις όλα όσα θέλεις, διώχνεις μακριά τα ζιζάνια του μυαλού, δηλαδή τις αρνητικές σου σκέψεις και με το επικοινωνιακό σου χάρισμα καταφέρνεις και είσαι κερδισμένος στους στόχους σου! Παράλληλα η Σελήνη από τους Διδύμους προσφέρει και στιγμές ερωτικής απόλαυσης.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν ο Φλεβάρης σε βρίσκει σε φάση ελευθερίας, τότε σήμερα είναι η πιο τυχερή μέρα για τα ερωτικά σου! Πολλές οι κατακτήσεις και φυσικά αρκετές και οι ερωτικές επιλογές! Σίγουρα θα πάρεις την ερωτική προσοχή που θες και πιθανόν, να μην ξέρεις τι να διαλέξεις! Αν είσαι δεσμευμένος, ίσως σήμερα το ταίρι σου κάνει ένα δωράκι ή μία έκπληξη που θα συναρπάσει και θα σε κάνει πολύ χαρούμενο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της εργασίας, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός αφού η τάση σου για έπαρση και προβολή, θα σου δημιουργήσει προβλήματα σε συνεργασίες! Οικονομικά, παρόλο που το έχεις παρακάνει με τα έξοδα, η τύχη είναι με το μέρος σου!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ , πρωτομηνιά σήμερα και ο Φεβρουάριος κάνει ποδαρικό με το εξάγωνο του Ήλιου από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Χείρωνα από το ζώδιο του Κριού, και εσύ επιτέλους ανακουφίζεσαι ψυχικά από το λύσιμο μίας επαγγελματικής ή οικονομικής εκκρεμότητας. Ενδυναμώνεσαι γιατί αισθάνεσαι ότι φεύγει ένα μεγάλο βάρος από πάνω σου και ότι τα παθήματα πλέον σου γίνονται μαθήματα και … δεν θα την ξαναπατήσεις. Παράλληλα με την Σελήνη από τους Διδύμους, ενδείκνυται σήμερα ο ευχάριστος χρόνος με την οικογένεια και συνειδητοποιείς ότι με κάποιους ανθρώπους είσαι άρρηκτα συναισθηματικά δεμένος!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η πρόταση της συγκατοίκησης είναι πολύ πιθανή σήμερα και καλό θα ήταν να διεκδικήσεις μία συζήτηση για αυτήν την εκδοχή, με το έτερον ήμισυ! Αν είσαι ελεύθερος, πιθανόν να υπάρξει επαφή με ένα άτομο του παρελθόντος και αν φερθείς έξυπνα και συγκροτημένα, θα καταφέρεις εύκολα, ακόμα και επανασύνδεση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της καριέρας, οι εξελίξεις είναι σαφώς θετικές, αλλά οικονομικά ίσως προκύψουν έξοδα για το σπίτι!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook