Θυμάσαι μάνα; – Το νέο συγκινητικό τραγούδι για την γιορτή της μητέρας | Video

θυμάσαι-μάνα-το-νέο-συγκινητικό-τραγ-1218829

«Μάνα θησεία, μάνα λατρεία, μάνα αγάπη, είσαι το πρόσωπο του Θεού πιάνω στην γη» λένε οι στίχοι του νέου τραγουδιού για την γιορτή της μητέρας και δημιουργούν κατακλυσμό συναισθημάτων.

Το νέο τραγούδι με τίτλο «Μάνα» έχει την υπογραφή ενός κλινικού ψυχολόγου από τη Δράμα το οποίο ερμηνεύει ο Απόστολος Κεμετζής. Η Δήμητρα Αμπράση ολοκλήρωσε τη μελωδία με τον σχεδιασμό 5.500 εικόνων animation, που συνοδεύουν κάθε συλλαβή και κάθε νότα.

 

«Η έκφραση της απόλυτης αγάπης άνευ όρων: από τη σύλληψή μας ως το θάνατο, η αγάπη της μητέρας μας ακολουθεί, μέχρι την αιωνιότητα» 

«Θεωρώ ότι ήταν χρέος μας να αφιερώσουμε ένα τραγούδι στο θεσπέσιο πλάσμα που λέγεται μάνα, στο άτομο που έχει περάσει πολλά για να μας φτάσει μέχρι εκεί που μας έφτασε», λέει στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού/Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο FM 104,9» ο Αριστείδης Μωυσιάδης.

Το τραγούδι «Μάνα», δεν είναι το πρώτο που γράφει ο κ. Μωυσιάδης. Πριν λίγους μήνες συγκίνησε με το «Εμείς οι δύο», που περιγράφει την ιστορία ενός φίλου του, που έχασε τους γονείς του με διαφορά τριών ημερών από επιπλοκές της Covid-19, χωρίς να προλάβει να τους πει αντίο.

Το «Μάνα» ανέβηκε στο youtube( https://www.youtube.com/watch?v=nlXpi0PWmKg ) με αφορμή τη «Γιορτή της Μητέρας» και είναι διαθέσιμο για όλους με την ευχή να το αφιερώσουν στο άτομο που τους έφερε στον κόσμο, αποδίδοντάς του τη μέγιστη αγάπη, σεβασμό και εκτίμηση.

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook