Θρίλερ με τον θάνατο της ηθοποιού Tanya Roberts – «Είναι ζωντανή, λάθος η ανακοίνωση», λέει τώρα ο μάνατζερ της

θρίλερ-με-τον-θάνατο-της-ηθοποιού-tanya-roberts-1159927

Ανατριχιαστική ανατροπή με την πανέμορφη ηθοποιό με την αισθαντική φωνήΤάνια Ρόμπερτς. Χθες ο εκπρόσωπός της γνωστοποίησε ότι το θρυλικό κορίτσι του Τζέιμς Μποντ έφυγε από τη ζωή στα 65 της χρόνια. Σήμερα όμως ο σύντροφός της εξηγεί ότι έγινε… μπέρδεμα και η 65χρονη είναι ακόμη ζωντανή. Ο μακροχρόνιος σύντροφος της Τάνια Ρόμπερτς εξήγησε στην The Post ότι το πρώην κορίτσι του Μποντ αναφέρθηκε λανθασμένα νεκρό από τον δημοσιογράφο του ΤΜΖ.

Ο Lance O’Brien, 62 ετών, δήλωσε ότι το μπέρδεμα έγινε κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας που είχε με τον εκπρόσωπο της ηθοποιού, Mike Pingel, την Κυριακή – στην οποία ο O’Brien είπε ότι φλυαρούσε για το τέλος της ζωής μετά την επίσκεψη του στο νοσοκομείο.

«Ο [Pingel] με ρώτησε «Τι συνέβη;» και απάντησα «Μόλις είπα αντίο στην Τάνια και είδα τα όμορφα μάτια της για τελευταία φορά». «Το επόμενο πράγμα που έγινε ήταν το TMZ να με καλεί στο κινητό μου» περιγράφει.

Η κλήση με τον O’Brien προκάλεσε προφανώς τον Pingel να εκδώσει δήλωση την Κυριακή με την οποία ανακοίνωσε τον θάνατο της 65χρονης ηθοποιού, πριν γίνει η ανάκλησή της πριν από λίγο. Η Ρόμπερτς νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Cedars-Sinai Medical Center στο Λος Άντζελες από τις 24 Δεκεμβρίου, όταν και κατέρρευσε στο σπίτι της. Ο σύντροφός της για περίπου 15 χρόνια ανέφερε ότι δέχθηκε ένα τηλεφώνημα την Κυριακή από το νοσοκομείο ότι μπορούσε να την επισκεφθεί γιατί θα πέθαινε. «Μόλις την άγγιξα άνοιξε τα μάτια της και έβλεπα ότι προσπαθούσε να επιστρέψει πίσω στη ζωή. Και της είπα ότι είναι πανέμορφη» σχολίασε.

Στη συνέχεια ένας νοσηλευτής του είπε ότι το γεγονός ότι άνοιξε τα μάτια της ήταν μόνο ένα αντανακλαστικό, τότε είπε το τελευταίο αντίο στην αγαπημένη του.

Ο O’Brien δήλωσε ότι πίστευε πραγματικά ότι η σύντροφός του πέθανε, μέχρι που έλαβε ένα τηλεφώνημα από το νοσοκομείο, στο οποίο τον ενημέρωναν ότι εκείνη ζούσε ακόμη. Αφού ενημερώθηκε για το τηλεφώνημα του O’Brien με το νοσοκομείο, ο Pingel διευκρίνισε ότι η ανακοίνωση για τον θάνατο ήταν πρόωρη. «Δεν θέλω να κατηγορώ τον Pingel με οποιονδήποτε τρόπο, σχήμα ή μορφή», είπε. «Ήμουν απόλυτα σοκαρισμένος και της είπα αντίο» τόνισε.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook