Θλίψη στους εκπαιδευτικούς των Χανίων… Αποχαιρετούν την αγαπητή Μαρία Στρατουδάκη

Το τελευταίο αντίο είπαν το πρωί του Σαββάτου συγγενείς και φίλοι σε μητέρα και κόρη που έχασαν τόσο άδικα τη ζωή τους το απόγευμα της Πέμπτης στο τροχαίο που σημειώθηκε στην Εθνική Οδό, στα Μεγάλα Χωράφια. 

Η 60χρονη Ιωάννα και η 29χρονη κόρη της Μαρία οδηγήθηκαν στην τελευταία τους κατοικία, ενώ ο σύζυγος και πατέρας δίνει τη δική του μάχη να κρατηθεί στη ζωή καθώς βρίσκεται στην Εντατική του Νοσοκομείου Χανίων

Την ίδια στιγμή, το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Χανίων για τον άδικο χαμό της αγαπητής αναπληρώτριας συναδέλφου Στρατουδάκη Μαρίας, αποφασίζει ομόφωνα

Να εκφράσει τη βαθύτατη θλίψη του, καθώς και τα θερμά του συλλυπητήρια για τον θάνατό της στους οικείους της.
Να παραστεί στην εξόδιο ακολουθία.
Να καταθέσει στην ΕΛΕΠΑΠ χρηματικό ποσό αντί στεφάνου στη μνήμη της

H Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αποκορώνου εκφράζει την βαθιά θλίψη και τα συλλυπητήρια της στην οικογένεια και με ψήφισμά της αποφασίζει να καταθέσει στη μνήμη της χρηματικό ποσό στον Σύλλογο Εθελοντικής Προσφοράς και Στήριξης “Ορίζοντας”

H Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων εκφράζει δημόσια βαθιά οδύνη για τον πρόωρο και τόσο άδικο θάνατο της συναδέλφου μας… Tα πιο ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους της. Ευχή όλων μας να σταματήσει ο τόσο επαχθής φόρος αίματος στην άσφαλτο!!!

3 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ