Θανατηφόρο τροχαίο στην Κρήτη: Νεκρός 23χρονος οδηγός μηχανής

θανατηφόρο-τροχαίο-στην-κρήτη-νεκρός-23-1079967
Φωτογραφεία αρχείου

Δεν πρόλαβαν να στεγνώσουν τα δάκρυα από το πένθος για τον θάνατο μητέρας και κόρης μετά το τροχαίο στα Χανιά (δείτε εδώ), ένα ακόμα θανατηφόρο ατύχημα βυθίζει στο πένθος την οικογένεια ενός νέου ανθρώπου στην Κρήτη.

Την τελευταία του πνοή άφησε ένας 23χρονος, μετά από σοβαρό τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στο Τυμπάκι, λίγο πριν από τις 15:30, αργά το μεσημέρι του Σαββάτου.

Το τροχαίο συνέβη στο ύψος του νεκροταφείου της περιοχής, στα νότια του νομού Ηρακλείου, όταν μία μηχανή, στην οποία επέβαιναν δύο άτομα – ένας 23χρονος και ένας 15χρονος – εξετράπη της πορείας της, υπό αδιευκρίνιστες αιτίες, σύμφωνα με το δημοσίευμα του neakriti.gr

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε τους δύο τραυματίες, τον 23χρονο, ο οποίος από την πρώτη στιγμή βρισκόταν σε πολύ κρίσιμη κατάσταση και ήταν και πολυτραυματίας, καθώς και τον 15χρονο συνεπιβάτη του, και τους μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας Μοιρών.

Εκεί, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες, προκειμένου να κρατήσουν στη ζωή τον 23χρονο, δυστυχώς όμως, χωρίς αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 15χρονος βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση.

Ο 23χρονος αποτελεί το 15ο θύμα τροχαίου δυστυχήματος στην άσφαλτο της Κρήτης, από τις αρχές του 2020 έως και σήμερα, ενώ, το θανατηφόρο αυτό τροχαίο συνέβη λίγες μόνο ώρες αφότου μια μητέρα και η κόρη της άφησαν την τελευταία τους πνοή, μετά από ένα ακόμη δυστύχημα στα Χανιά.

2 thoughts on “Θανατηφόρο τροχαίο στην Κρήτη: Νεκρός 23χρονος οδηγός μηχανής

  1. Θα το γράψω με οργή όπως πλέον το αισθάνομαι… Δεν λυπάμαι κανέναν που φεύγει… Λυπάμαι τους δικούς του που μένουν πίσω, ξέρουν /ξέρουμε πως το «οδικό δίκτυο» είναι τραγικό (ειδικά οι ντόπιοι), τρέχουν ή προσπερνούν κιόλας σαν να μην υπάρχει αύριο. Λίγο μυαλό βρεεε… Έλεος, μαυρίζει η ψυχή μας κάθε βδομάδα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook