Θλίψη στο Χανιώτικο ποδόσφαιρο… Πέθανε πρώην πρόεδρος του Α.Ο.Χανιά

θλίψη-στο-χανιώτικο-ποδόσφαιρο-πέθα-1178829

Συγκίνηση στο χανιώτικο ποδόσφαιρο προκαλεί ο θάνατος του Γιάννη Γεωργιλαδάκη, του «πιλότου» όπως τον ήξεραν όλοι και τον είχαν γνωρίσει από την ενασχόλησή του με τον Α.Ο. Χανιά.

Ο «πιλότος» έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα σε ηλικία 90 ετών, πλήρης ημερών, παρότι τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και έχει καταλήξει να βρίσκεται σπίτι του όπου και τον πρόσεχαν τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Ο Γεωργιλαδάκης διετέλεσε πρόεδρος στον ιστορικό ΑΟΧ την περίοδο από το 1990 μέχρι το 1992. Είχε μεγάλη αγάπη για τον Α.Ο. Χανιά, γενικότερα για τον τόπο του και παρότι ταξίδευε σε μέρη πολύ μακριά με τα αεροπλάνα της Ολυμπιακής, πάντοτε ο αγαπημένος του προορισμός ήταν τα Χανιά…

Εφερε σπουδαίους παίκτες στην πόλη του και στην ομάδα που αγαπούσε όσο τίποτε άλλο, όπως ο Γκας Μεγαλούδης, ο Ανέστης Αθανασιάδης, ο αείμνηστος Σπύρος Αμαραντίδης και ο Μιχάλης Μαύρος.

Η απώλεια Γεωργιλαδάκη είναι ένα στενάχωρο γεγονός, που γεμίζει με θλίψη την οικογένεια του Α.Ο. Χανιά και όλους όσοι τον γνώριζαν και θυμούνται την θητεία του στην προεδρία της ομάδας.

Δύσκολα θα ξεχαστεί από τις μνήμες των ποδοσφαιρόφιλων στα Χανιά…

Μάκης Καρτσωνάκης

One thought on “Θλίψη στο Χανιώτικο ποδόσφαιρο… Πέθανε πρώην πρόεδρος του Α.Ο.Χανιά

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook