Θλίψη στην κοινωνία των Χανίων – Πέθανε αγαπητός αθλητικός παράγοντας

θλίψη-στην-κοινωνία-των-χανίων-πέθαν-1302333

Ένας από τους πλέον δραστήριους και άοκνους «εργάτες» του αθλητισμού στα Χανιά και όχι μόνο, ο Μανώλης Δουλγεράκης, δεν βρίσκεται πια ανάμεσά μας.

Ο Δουλγεράκης ήταν δραστήριος αθλητικά αρκετές δεκαετίες έχοντας προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του σε Ομίλους των Χανίων, αλλά και ευρύτερα (βλ. Ένωση Σωματείων Κρήτης, ΕΦΟΑ).

Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Παρασκευής (22/10, 12:00) στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη.

Τη δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε η ομοσπονδία τένις (ΕΦΟΑ) με σχετική ανακοίνωση, στην οποία τον αποχαιρετά με τη φράση – τίτλο «Καλό Ταξίδι αγαπημένε μας Φίλε Μανώλη Δουλγεράκη».

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

«Έφυγε από κοντά μας ο αγαπημένος φίλος Μανώλης Δουλγεράκης. Η γνωριμία μας ξεκίνησε το 1995. Από τότε σφυρηλατήθηκε μία βαθιά φιλία.

Χρημάτισε Πρόεδρος και Μέλος της Εξελεγκτικής Επιτροπής της Ε.Φ.Ο.Α. από το 1998 μέχρι και σήμερα, Μέλος της Ένωσης Σωματείων Κρήτης σε διακεκριμένες θέσεις, Μέλος των Σωματείων Ο.Α. Χανίων & Ο.Α. Σούδας και Πρόεδρος του Σωματείου Ο.Α. Κυδωνίας.

Η αγάπη του για τον Αθλητισμό ήταν μοναδική! Αδελφέ μας Μανώλη, η Οικογένεια του Ελληνικού Τένις είναι φτωχότερη από σήμερα. Το Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Α. εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του, στη σύζυγό του Μάρω, στα παιδιά του Σπύρο και Σταύρο και σε όλους τους αγαπημένους του.

Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί αύριο, Παρασκευή 22.10.2021 στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη-Δεξαμενή Χανίων, ώρα 12:00. Σύμφωνα με την επιθυμία του, αντί στεφάνου θα κατατεθούν 100€ σε μνήμη Μανώλη Δουλγεράκη στον “Σύλλογο Ορίζοντας”.

Σε ένδειξη σεβασμού στη μνήμη του Μανώλη Δουλγεράκη, το προγραμματισμένο Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Φ.Ο.Α., για σήμερα και ώρα 19:00, αναβάλλεται για την Παρασκευή, 29.10.2021, ώρα 18:00, με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης.

One thought on “Θλίψη στην κοινωνία των Χανίων – Πέθανε αγαπητός αθλητικός παράγοντας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook