Θλίψη για τον θάνατο πασίγνωστου δικηγόρου των Χανίων

Θλίψη στο χώρο των δικαστικών αρχών Χανίων σκόρπισε η είδηση του θανάτου του πασίγνωστου δικηγόρου της πόλης με πλήθος υποθέσεων στο ενεργητικό του.

Ο λόγος για τον Σπύρο Λιονάκη, Δικηγόρο παρ’ Αρείω Πάγω που δυστυχώς έφυγε από τη ζωή, βυθίζοντας στο πένθος τη δικηγορική κοινότητα και τους οικείους του.

Μάλιστα ο εκλιπών διατηρούσε μέχρι σήμερα δικηγορικό γραφείο μετά του υιού του Γιάννη Λιονάκη, ενώ ήταν και Άρχων Νομοφύλαξ Της Αγία του Χριστού Μεγάλης Εκκλησίας.

Η κηδεία του Σπύρου Λιονάκη θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Πέμπτης στον Ιερό Ναό Πέτρου και Παύλου με την εξόδιο ακολουθία να ξεκινά στις 16:00

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Χανίων συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα και προχώρησε στην έκδοση του συγκεκριμένου ψηφίσματος:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων με το άγγελμα του θανάτου του  συναδέλφου, Δικηγόρου Παρ’ Αρείω Πάγω, έγκριτου μέλους του και διατελέσαντος επί έτη στο Διοικητικό Συμβούλιο, ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΛΙΟΝΑΚΗ, συνήλθε σήμερα την 17/7/2019 και αποφάσισε ομόφωνα τα παρακάτω:

  • Να εκφράσει τα συλλυπητήρια του προς την οικογένεια του εκλιπόντος.
  • Να παρασταθεί σύσσωμο στη νεκρώσιμη ακολουθία.
  • Να εκφωνήσουν επικήδειο λόγο οι εκ των συναδέλφων Δικηγόρων κ. Μιχαήλ Βεργανελάκης και Δημήτρης Ποντικάκης.
  • Να καταθέσει αντί στεφάνου χρηματικό ποσό σε ίδρυμα των Χανίων.

Το zarpanews.gr μεταβιβάζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια για το θάνατο του γνωστού δικηγόρου στην οικογένεια και τους οικείους του.

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ