Θεατής πήγε να πιάσει το μπαλάκι σε αγώνα μπέιζμπολ και τα έκανε… θάλασσα

θεατής-πήγε-να-πιάσει-το-μπαλάκι-σε-αγώ-1437513

Το μπέιζμπολ είναι ένα από τα τρία πιο αγαπημένα αθλήματα στις ΗΠΑ, (μαζί με το μπάσκετ και το αμερικάνικο ποδόσφαιρο) με εκατοντάδες χιλιάδες θεατές και τηλεθεατές να το παρακολουθούν κάθε βδομάδα.

Είθισται όταν κατά τη διάρκεια ενός αγώνα όταν το μπαλάκι αποκρούεται με το ρόπαλο και εκτοξεύεται προς τις εξέδρες, κάποιος θεατής να πηδάει και να προσπαθεί να το πιάσει και να το κάνει δικό του.

 

Κάτι αντίστοιχο συνέβη στον αγώνα μεταξύ των Cleveland Guardians και των Oakland Athletics. Μετά από μια απόκρουση το μπαλάκι έφυγε και κάποιος θεατής επιχείρησε να το πιάσει.

Τα έκανε θάλασσα

Σηκώθηκε όρθιος και πήδησε ψηλά για να το αγγίξει. Όμως από τη λαχτάρα του να το πιάσει είχε ξεχάσει ότι στο άλλο του χέρι κρατούσε ένα ποτήρι γεμάτο μπύρα. Πηδάει ψηλά λοιπόν και αγγίζει το μπαλάκι.

Όμως κάπου εκεί τα έκανε θάλασσα. Η μπύρα χύθηκε από το χέρι του και έπεσε όλη από το ποτήρι επάνω στην κοπέλα του που καθόταν δίπλα του, ενώ και το μπαλάκι δεν κατάφερε να πιάσει αφού γλίστρησε μέσα από το άλλο του χέρι.

Και ενώ προσπαθούσε να χαμογελάσει από αμηχανία και όλο το γήπεδο είχε ξεκαρδιστεί από τα γέλια, είδα το μπαλάκι βασανιστικά αργά να πέφτει και να το πιάνει μια άλλη κοπέλα που καθόταν μια σειρά κάτω από εκείνον.

Πηγή: in.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook