«Θα σε σφαλιαρώσω» – Θρασύς οδηγός στην Κρήτη περνάει με κόκκινο και… ζητάει και τα ρέστα | Video

θα-σε-σφαλιαρώσω-θρασύς-οδηγός-στη-916607

Την απειλή ότι θα τον… σφαλιαρώσει εισέπραξε το πρωί της Κυριακής, ένας οδηγός ΙΧ στο Ηράκλειο, που «τόλμησε» να κάνει μία άκομψη… παρατήρηση σε έναν νεαρό δικυκλιστή που πέρασε με κόκκινο.

Συγκεκριμένα, όπως κατήγγειλε στο zarpanews.gr o οδηγός του αυτοκινήτου, περίμενε το πρωί στα φανάρια στην Λεωφόρο Ικάρου, στο ύψος των McDonalds, όταν ένας οδηγός με μηχανάκι, χωρίς κράνος, παραβίασε τον κόκκινο σηματοδότη και διέσχισε τον δρόμο, κινούμενος προς τη Λεωφόρο Αλικαρνασσού.

Το περιστατικό αυτό, όπως παραδέχεται κι ο ίδιος, έβγαλε έξω από τα ρούχα του τον οδηγό του ΙΧ, ο οποίος κόρναρε στον νεαρό δικυκλιστή, λέγοντάς του «που πας βρε ηλίθιε;», χαρακτηρισμό που όπως αναγνώρισε εκ των υστέρων θα μπορούσε να είχε αποφύγει.

O οδηγός της μηχανής, κάνοντας νέα παράβαση, επέστρεψε με παράνομη αναστροφή  και μπαίνοντας στο αντίθετο ρεύμα πλησίασε το αυτοκίνητο και άρχισε να ζητάει και τα ρέστα από τον οδηγό που του έκανε την παρατήρηση.

«Και τι σε νοιάζει εσένα»; ρώτησε ο δικυκλιστής με τον οδηγό να του απαντάει: «με νοιάζει γιατί ζω εδώ πέρα και δεν μου αρέσει να οδηγάς έτσι…»

Καθώς το πράσινο άναψε,  ο νεαρός με το μηχανάκι, απείλησε ότι θα τον «σφαλιαρώσει» αν συνεχίσει να μιλάει…

zarpanews.gr

12 thoughts on “«Θα σε σφαλιαρώσω» – Θρασύς οδηγός στην Κρήτη περνάει με κόκκινο και… ζητάει και τα ρέστα | Video

  1. Ενα περιστατικό ; Εχω στην κατοχή μου καθημερινά τέτοια βιντεάκια,με παραβιάσεις ΣΤΟΠ ,με παραβιάσεις ΚΟΚΚΙΝΟΥ , με επικίνδυνες προσπεράσεις,με παράνομες σταθμεύσεις αλλά στο ΗΡΑΚΛΕΙΟ επικρατεί ομερτά για όλα αυτά και όποιος κάνει παρατηρήσεις,μπορεί να βρεί το αυτοκίνητό του χαραγμένο ή ελαφρά τσαλακωμένο και ο ίδιος στο ΠΑΓΝΗ ή στο ΒΕΝΙΖΈΛΕΙΟ …. Είναι τσαμπουκάδες οι Ηρακλειώτες οδηγοί,είναι εγωιστές ,είναι απείθαρχοι και βέβαια για την πρωτιά στα τροχαία ατυχήματα, ευθύνεται ο άλλος και ο … δρόμος!!!
    Οι Ηρακλειώτες οδηγοί επίσης,είναι παντογνώστες,τα ξέρουν όλα,τα κάνουν καλά όλα,και βέβαια δεν σηκώνουν παρατηρήσεις….
    Σε αυτούς να προσθέσουμε και πολλούς ηλικωμένους (και όχι μόνον)που επιμένουν να οδηγούν αν και κάνουν χρήση κάποιων φαρμάκων που δεν τους επιτρέπουν να έχουν ικανά αντανακλαστικά αλλά ούτε κάν μπορούν να στρέψουν το κεφάλι τους αριστερά – δεξιά…
    Αλλά είπαμε , ομερτά για όλα αυτά….

  2. Επειδή η ηλιθιότητα δεν έχει ούτε έθνος , ούτε λαό και δυστυχώς ούτε και όριο , καλό θα είναι όποιος αναφέρεται αρνητικά στους Έλληνες να γράφει το έθνος του για να μάθουμε επιτέλους ποιοί είναι οι αναμάρτητοι λαοί σ’αυτόν τον κόσμο .

    1. Άσε μας ρε φίλε. Δεν βλέπεις τι γίνεται καθημερινά στους δρόμους της Κρήτης, και σε πείραξαν οι άλλοι λαοί. Εμείς ζούμε στην Κρήτη/Ελλάδα και αυτή σχολιάζουμε. Αν οδηγούσαμε στο Κάιρο θα λέγαμε για το Κάιρο.
      Είμαστε υποτίθεται και ιδρυτικό μέλος της Ε.Ε, τρομάρα μας.
      Στα Χανιά ζω και καθημερινά τα βλέπω. Χθες σχολώντας 12 το βράδυ κι επιστρέφοντας σπίτι, είδα παπάκι να περνάει όλα τα κόκκινα σερί. Τα παραδείγματα αμέτρητα.
      Έλληνας είναι ο αρθρογράφος, όχι Ελληνάρας. Αν φυσικά μπορείς να διακρίνεις τη διαφορά.

  3. Διευκρινίζω ότι το σχόλιο αναφέρεται στο ‘’΄Ελληνάρας’’ που γράφεται παραπάνω και όχι στον ανεγκέφαλο που πέρασε με κόκκινο αναζητώντας μια θέση στο Νοσοκομείο ή στο Νεκροτομείο !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook