Τα σημάδια ότι μια γυναίκα μπορεί να σε φλερτάρει

τα-σημάδια-ότι-μια-γυναίκα-μπορεί-να-σε-909891

Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μια γυναίκα μπορεί να φλερτάρει έναν άνδρα. Τις περισσότερες φορές όμως δεν επιθυμεί να εκδηλώσει ευθέως το ενδιαφέρον της λόγω του φόβου της απόρριψης αλλά και των κοινωνικών στερεοτύπων που τη θέλουν να μην κάνει το πρώτο βήμα.

Οι επιστήμονες που ασχολούνται με τα θέματα των ερωτικών σχέσεων έχουν καταλήξει πως η γλώσσα του σώματος μπορεί να προδώσει τις ερωτικές διαθέσεις μιας γυναίκας όσο και αν εκείνη προσπαθεί, κάποιες φορές να τις κρύψει.

Ας δούμε ποιες κινήσεις της μπορούν να μεταφραστούν σε φλερτ

  • Όταν γέρνει το κεφάλι της στο πλάι, και έχει ορθάνοιχτα τα μάτια την ώρα που μιλάτε, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι ακούει με πολύ προσοχή κάθε σας λέξη και την ενδιαφέρει ιδιαίτερα η προσωπικότητά σας.
  • Κινήσεις όπως το άγγιγμα των μαλλιών των χειλιών και γενικότερα του προσώπου μπορεί να δείχνουν την επιθυμία της να στρέψετε πάνω της τη προσοχή και ίσως υποσυνείδητα και την ανάγκη για ένα ερωτικό φιλί.
  • Η γυναίκα που θέλει να φλερτάρει έναν άνδρα θα επιδιώξει να τον αγγίξει: Θα του ισιώσει τη γραβάτα, θα καθαρίσει ένα μικρό χνούδι από τη μπλούζα του. Γενικά θα προσπαθήσει να δείξει μια διάθεση φροντίδας και ενδιαφέροντος. Το άγγιγμα, συχνά δηλώνει αν υπάρχει ερωτική διάθεση από την πλευρά της κοπέλας ακόμα και αν δεν είναι καθόλου προκλητικό.
  • Το βλέμμα της γυναίκας είναι πολύ σημαντικό. Η Monica Moore καθηγήτρια ψυχολογίας στο Webster University του St. Louis, αναφέρει πως οι άνδρες συχνά δεν προσέχουν πότε μια γυναίκα τους παρατηρεί και τους κοιτά με ερωτικό ενδιαφέρον. Μια γυναίκα συνήθως κοιτά επίμονα έναν άνδρα ακόμα και τρεις φορές μέχρι εκείνος να καταλάβει…
  • Το χαμόγελο είναι επίσης ένας κώδικας επικοινωνίας της γυναίκας. Αν δε γνωρίζει καλά κάποιον θα φροντίσει να του χαμογελάσει ελαφρά αρκετές φορές. Αν πάλι υπάρχει οικειότητα και θέλει να τον φλερτάρει θα ανταποκρίνεται στο χιούμορ του και θα φροντίζει να δείχνει ότι το βρίσκει αρκετά διασκεδαστικό.
  • Η στάση του σώματος της γυναίκας που θέλει να φλερτάρει είναι πολύ χαρακτηριστική. Πολλές φορές το κορμί της στρέφεται προς το μέρος του άνδρα που της αρέσει επιδιώκοντας την οικειότητα και την επαφή.

Φυσικά όπως σε όλα τα πράγματα στην ζωή έτσι και στο φλερτ, τα πράγματα είναι πολύπλοκα και πολλές φορές πρέπει να είμαστε προσεκτικοί γιατί είναι εύκολο να παρερμηνεύσουμε τις προθέσεις ενός άλλου ανθρώπου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook