Τα σχέδια του Alpha για να γίνει το νέο Mega

τα-σχέδια-του-alpha-για-να-γίνει-το-νέο-mega-892723

Αλλαγές έρχονται στο πρόγραμμα του Alpha με στόχο τη μετεξέλιξή του σε νέο Mega.

Το κανάλι προχωρά σε ενίσχυση του ενημερωτικού τομέα, ενώ ταυτόχρονα, αναμένεται περιορισμός του ψυχαγωγικού, εκτός της μυθοπλασίας, σύμφωνα με το Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά.

Στόχος είναι ο τηλεοπτικός σταθμός να μετεξελιχθεί σε νέο Mega, όπου θα κυριαρχούν η ειδησεογραφία και τα ποιοτικά σίριαλ. Οι κινήσεις στο μέτωπο αυτό έχουν ξεκινήσει και η πρώτη φάση αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του καλοκαιριού.

Κατά το δημοσίευμα, στο πλαίσιο των μεταβολών εντάσσεται η «μετεγγραφή» από τον ΣΚΑΪ του Τάκη Χατζή. Θυμίζουμε ότι πριν από λίγες μέρες ο γνωστός δημοσιογράφος ανακοίνωσε μέσω twitter την αποχώρησή του από τον τηλεοπτικό σταθμό του Φαλήρου.

«Καλημέρα σε όλες και όλους. Αυτή θα είναι και η τελευταία μου εβδομάδα στον ΣΚΑΪ. Μετά διακοπές», έγραψε χαρακτηριστικά.

Λίγο αργότερα ο παρουσιαστής θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους το νέο του τηλεοπτικό σπίτι. Έτσι, ο Τάκης Χατζής επιβεβαίωσε ότι από το Σεπτέμβρη θα βρίσκεται στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha. «Παιδιά φεύγω κανονικά! Ήταν δύσκολη χρόνια! Και ναι από Σεπτέμβριο στον Alpha».

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook