Τα «μυστηριώδη» ραντεβού Αντζελίνα Τζολί-Μπραντ Πιτ

Μπορεί οι πληροφορίες να κάνουν λόγο για πλήρη διάσταση και εχθρικές σχέσεις του πρώην ζευγαριού, ωστόσο, φαίνεται ότι τα δύο μέλη πραγματοποιούν μυστικές συναντήσεις.

Υπό άκρα διακριτικότητα και μυστικότητα οι Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί συναντήθηκαν δύο φορές μέσα σε μία εβδομάδα προκειμένου να επιβεβαιώσουν τη συμφωνία τους όσον αφορά στην κηδεμονία των παιδιών τους εν μέσω της δίχρονης μάχης τους σχετικά με το διαζύγιό τους.

Το ζευγάρι φέρεται να συναντήθηκε πριν από μία εβδομάδα για πρώτη φορά και μετά ξανά στις 30 Ιανουαρίου σε ένα γραφείο στο Λος Άντζελες.

Το “Who” συνέλαβε στον φακό του το ζευγάρι στο μέσο της τρίωρης συνάντησής τους σε δικηγορικό γραφείο στο Μπέβερλι Χιλς. Κατά την έξοδό τους, η Τζολί φρόντισε να αποφύγει τις κάμερες ενώ ο Πιτ χαιρέτισε προτού μπει στο αυτοκίνητό του.

Όπως έχει γίνει γνωστό το ζευγάρι είχε κι άλλες συναντήσεις, ενώ αυτό είναι μέρος μιας εξελισσόμενης διαδικασίας ώστε να βρουν λύσεις για χάρη των παιδιών τους και στον χωρισμό τους.

Επίσης, πηγές αναφέρουν ότι και οι δύο το παλεύουν ώστε η διαδικασία να εξομαλυνθεί και να είναι πιο ήρεμη και φιλική. Οι δύο σταρ ήταν μαζί για επτά χρόνια προτού παντρευτούν το 2014 για να χωρίσουν δύο χρόνια μετά.

Ωστόσο, παρά το διαζύγιο στον γάμο, φαίνεται πως παραμένουν “παντρεμένοι” επαγγελματικά καθώς ήδη συνεργάζονται στο οινοποιείο τους Miraval και αναμένεται να κυκλοφορήσουν το δεύτερο κρασί τους, το “Studio By Miraval”.

Πληροφορίες: enikos.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ