Τα κύρια χαρακτηριστικά του Υδροχόου – Πώς είναι στις σχέσεις και στα επαγγελματικά τους;

τα-κύρια-χαρακτηριστικά-του-υδροχόου-8-1616553

Εάν γεννηθήκατε προς τα τέλη του Ιανουαρίου και αρχές του Φεβρουαρίου, τότε ανήκετε στο ζώδιο του Υδροχόου. Ο Υδροχόος κυβερνάται από τον Πλούτωνα και στοιχείο του είναι ο αέρας. Είναι γνωστός για την προοδευτική και ρηξικέλευθη σκέψη του και συχνά χαρακτηρίζεται ως ιδεαλιστής, εξαιρετικά έξυπνος και δημιουργικός. Φυσικά, έχει και τη φήμη του ιδιόρρυθμου. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε πώς λειτουργεί ένας Υδροχόος στις σχέσεις του, επαγγελματικές και μη.

Όσοι ανήκουν στο ζώδιο των Υδροχόων διακρίνονται για τις καινοτόμες ιδέες τους, ενώ θεωρούνται απίστευτα έξυπνοι και αυθεντικοί. Παράλληλα, μπορεί να γίνουν ψυχροί και απρόβλεπτοι, ενώ εύκολα προσκολλώνται στις ιδέες τους.

Πώς είναι οι Υδροχόοι στα ερωτικά τους;

Σε μια ερωτική σχέση ο Υδροχόος αναζητά την πνευματική διέγερση. Θα πρέπει να είστε σε θέση να κάνετε ενδιαφέρουσες και πνευματικές συζητήσεις, ώστε να κρατάτε αμείωτο το ενδιαφέρον τους. Ο δρόμος για την καρδιά τους περνά από τον εγκέφαλό τους. Αποζητούν, επίσης, την ειλικρίνεια και την ανεξαρτησία στις σχέσεις τους. Αρέσκονται στο να περνούν χρόνο και μόνοι τους και την ίδια δυνατότητα θα δώσουν και στο ταίρι τους. Ωστόσο, είναι διατεθειμένοι να κάνουν θυσίες και να αφοσιωθούν σε μία σχέση. Ένα πράγμα που πρέπει να προσέξετε είναι ο θυμός τους σε περίπτωση που προδοθούν. Μην δοκιμάσετε τα όριά τους, διότι η συγχώρεση δεν είναι κάτι που δίνουν εύκολα. Οι Υδροχόοι ταιριάζουν περισσότερο με Διδύμους, Ζυγούς, Τοξότες και Υδροχόους.

Οι Υδροχόοι στις φιλίες τους

Οι Υδροχόοι είναι εξαιρετικά αφοσιωμένοι στην οικογένεια, τους φίλους και τους ανθρώπους που αγαπούν. Είναι πρόθυμοι να πάρουν ρίσκα για τους αγαπημένους τους και εκτιμούν πολύ εκείνους που χαρακτηρίζονται για την ευστροφία και τη δημιουργικότητά τους (όπως οι ίδιοι). Αποτελούν, επίσης, πολύ δημοφιλή άτομα, που έχουν αρκετούς φίλους και δημιουργούν σχέσεις συμπάθειας, λόγω του φιλικού τους χαρακτήρα που προωθεί τη συνεργασία. Το μόνο δύσκολο είναι να εκφράσουν τα συναισθήματά τους, επειδή δεν θέλουν να φαίνονται συναισθηματικά ευάλωτοι. Για να δείξουν πώς νιώθουν και να συνδεθούν πραγματικά με τους άλλους θέλουν χρόνο. Όταν αυτό συμβεί, θα γίνουν οι πιο αξιόπιστοι φίλοι σας.

Οι Υδροχόοι στα επαγγελματικά

Όσον αφορά στην εργασία, οι Υδροχόοι επιδεικνύουν τις ικανότητες και τις μοναδικές τους δεξιότητες, συνήθως σε μια συνειδητή προσπάθεια να κάνουν τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος. Τους αρέσει να ασκούν τα ταλέντα και τη διάνοιά τους και ευδοκιμούν σε περιβάλλοντα όπου μπορούν να προτείνουν ιδέες, να βοηθήσουν άλλους και να είναι πολύ δημιουργικοί. Τα πάνε καλά σε ομαδικά έργα, αλλά θέλουν σαφή αναγνώριση για τη συνεισφορά τους. Λόγω του χαρακτήρα τους που επικεντρώνεται στον άνθρωπο και την κοινότητα, οι Υδροχόοι ξεχωρίζουν σε δουλειές που τους επιτρέπεται να δουν τη θετική επίδραση στον κόσμο γύρω τους. Επιπλέον, το πάθος τους για τη γνώση τους καθιστά ιδανικούς υποψηφίους για σταδιοδρομία σε τομείς προσανατολισμένους στην επιστήμη και την τεχνολογία.

marieclaire.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook