Τα 5 ζώδια που δεν δέχονται με τίποτα το «όχι» ως απάντηση

τα-5-ζώδια-που-δεν-δέχονται-με-τίποτα-το-922645

Τι εννοείς τους αρνήθηκες το οτιδήποτε… Μαζί τους θα μπλέξεις άσχημα έτσι και τους πεις όχι, σε κάτι που θέλουν ή ζητούν.

Δεν είναι καθόλου εύκολοι άνθρωποι και θα κάνουν τα πάντα για να μετατρέψουν το «όχι» σου σε… «ναι». Και πίστεψέ μας, το πιο πιθανό είναι τελικά να το πετύχουν. Μαζί τους μην ανοίγεις εύκολα «πόλεμο» γιατί θα τον χάσεις.

ΛΕΩΝ

Πώς τόλμησες να πεις «όχι» στον «βασιλιά». Πώς τόλμησες να μην υπακούσεις και να μην πεις κατευθείαν και με χαρά το «ναι». Δεν έχεις καταλάβει καλά «υπήκοε». Όταν σου μιλάει ο «βασιλιάς» σου εσύ, θα ακούς. Αυτή είναι η αντίδραση του Λέοντα έτσι και του πας κόντρα σε αυτά που θέλει ή έχει βάλει στο μυαλό του. Αυτό που έχει βάλει στόχο θα το κάνει ή θα το πάρει. Ο κόσμος να χαλάσει. Εσύ απλώς προσπάθησε να έχεις μια θετική στάση απέναντί του για να αποφύγεις τους μεγάλους καυγάδες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μπορεί να μην είναι ικανός να δεχτεί το «όχι» ως απάντηση, αλλά ο Αιγόκερως είναι πάρα πολύ καλός στο να το λέει εκείνος στους άλλους. Ξέρει πώς να το πει και ευγενικά και με σεβασμό, αλλά και με… ύφος αν χρειαστεί. Και όταν ο Αιγόκερως θα σου πει το «όχι» είναι επειδή το κάνει για να προστατεύσει τον εαυτό του και όχι επειδή είναι εγωιστής. Αν είσαι εσύ αυτός/η που θα του πει το «όχι» τότε θα βρει σίγουρα τρόπο να σε πείσει και να σου κάνει την άρνηση… κατάφαση.

ΚΡΙΟΣ

Το «όχι» δεν ήταν ποτέ ικανό να σταματήσει έναν Κριό. Αντιθέτως, θα τον πεισμώσει ακόμα περισσότερο και θα τον βάλει στην διαδικασία να το κάνει… «ναι» με κάθε τρόπο. Κατά βάθος τον ιντριγκάρει η άρνηση. Τον κάνει να θέλει να σε «λυγίσει» και να σε καταφέρει. Και ο Κριός αντιδρά έτσι  τόσο στην ερωτική του ζωή, όσο και στην επαγγελματική του. Πες του «όχι» και τον έχεις κάνει… «τούρμπο».

ΤΑΥΡΟΣ

Για τον Ταύρο το «όχι» είναι κάτι σαν κόκκινο πανί. Έτσι και του αρνηθείς, παίρνει φόρα και σε «κουτουλάει». Είναι γενικά υπομονετικά άτομα οι Ταύροι, αλλά είναι και πολύ ισχυρογνώμονες. Αν βάλουν κάτι στο μυαλό τους θα το πραγματοποιήσουν ο κόσμος να χαλάσει. Θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά και έχουν μεγάλες αντοχές. Θα σε πιέσουν με τον τρόπο τους και θα σε αναγκάσουν να πεις το «ναι», θες-δεν θες. Ακόμα και για να ηρεμήσει απλώς το κεφάλι σου…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός θα σε ακούσει με προσοχή. Θα του πεις εσύ το «όχι» σου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα το δεχτεί και ότι δεν θα κάνει αυτό που από την αρχή είχε στο μυαλό του. Εκείνος ξέρει καλύτερα από όλους άλλωστε… Αυτό πιστεύει και άντε να του αλλάξεις γνώμη. Θα σε χειραγωγήσει, θα σε κατευθύνει και δεν θα σταματήσει μέχρι να σε πείσει και να πάρει αυτό που θέλει. Με Σκορπιό άνθρωπο μην τα βάλεις ποτέ… Χαμένες μάχες θα δώσεις, στο λέμε να το ξέρεις.

Πηγή: astrology.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook