Συνέβη στα Χανιά… Κρασιά και τσικουδιές σε σχολική εκδρομή… δημοτικού!

συνέβη-στα-χανιά-κρασιά-και-τσικουδι-872312

Παιδιά 11 και 12 χρονών φέρνουν από το σπίτι κρασί και τσικουδιά σε σχολικές εκδρομές. Αυτή είναι η θλιβερή πραγματικότητα στα Χανιά και την Κρήτη, όπως επιβεβαιώνεται για ακόμη μία φορά από χθεσινά γεγονότα που καταγγέλθηκαν στο zarpanews.gr.

Όπως παραδέχθηκε ακόμα και ο διευθυντής του επίμαχου δημοτικού σχολείου, κατά την διάρκεια εκδρομής σε χωριό της ενδοχώρας των Χανίων, παιδιά είχαν φέρει από το σπίτι τους αλκοόλ, κάτι όμως που έγινε αντιληπτό και τους αφαιρέθηκαν από τους δασκάλους. Κατά πόσον τα παιδιά πρόλαβαν να πιουν ή αν είχαν και άλλο κρασί ή τσικουδιά στις τσάντες τους, είναι άγνωστο.

Όπως και να έχει, το γεγονός ότι μικρά παιδιά έχουν τέτοιες τάσεις για κατανάλωση αλκοόλ είναι ανεπίτρεπτο, δεν μπορεί και δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητο. Φυσικά, η ευθύνη δεν βαραίνει τους ίδιους τους μαθητές, αφού… έτσι έμαθαν, από γονείς, περίγυρο, κοινωνία κλπ.

Η καταγγελία της μητέρας στο zarpanews.gr:

«Χθες 04/06/2019 σε προγραμματισμένη εκδρομή του σχολείου σε χωριό του νομού Χανίων παρέα  παιδιών  τα περισσότερα της Στ τάξης του δημοτικού κρατούσαν από το σπίτι τους κρασί και τσικουδιές, με αποτέλεσμα την ώρα του φαγητού να πιούν και να μεθύσουν…σύμφωνα με τι μαρτυρίες της κόρης μου διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο Χανίων δύο παιδιά, μπορείτε να το διαπιστώσετε από τα καταγεγραμμένα περιστατικά του νοσοκομείου στα επείγοντα.

Αναρωτιέμαι η διεύθυνση του σχολείου με τους δασκάλους που τα συνόδευαν, πού ήταν την δεδομένη στιγμή που τα παιδιά έπιναν και όχι κρυφά αλλά στο τραπέζι που έτρωγαν;;;;

Ο κάθε γονιός εμπιστεύεται το παιδί του, στα χέρια των δασκάλων που υποτίθεται είναι υπεύθυνοι για την σωματική τους ακεραιότητα. Παιδιά ηλικίας από 11 έως 12 ετών να είναι σε κατάσταση μέθης σε σχολική εκδρομή, αδιανόητο…»

zarpanews.gr

18 thoughts on “Συνέβη στα Χανιά… Κρασιά και τσικουδιές σε σχολική εκδρομή… δημοτικού!

  1. Αλλού κάνουν χορευτικές παρουσιάσεις το μαμα του αλβανου …τι λέμε τώρα.Μπραβο στο σχολείο περνάει κοινωνικό μήνυμα όχι αστεία.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!

  2. η εξυπναδα παει συννεφο… Λες οι δασκαλοι να ειδαν και να μην εκαναν τιποτα; Ή να τα ειχαν παρατημενα και να χαλαρωνανε με τον νου τους αλλου; Μονον οποιος ειναι δασκαλος μπορει να καταλαβει την ευθυνη του να εχεις μικρα παιδια αλλονων γυρω σου και τι μπορει να τους συμβει ανα πασα στιγμη. Τις αγωνιες που τραβανε οι δασκαλοι με τα μοσχαναθρεμενα μιας αδιστακτης κοινωνιας που μπεκροπινει διπλα σε βλασταρια που τα εχουν μεγαλωσει χωρις κανενα οριο, κανενας γονιος δεν μπορει να υποψιαστει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook