Συνεργασία των Δήμων Χανίων και Αποκορώνου για την ανάπλαση στο παραλιακό μέτωπο των Καλυβών | Photo

συνεργασία-των-δήμων-χανίων-και-αποκο-994048

Υπεγράφη σήμερα, από τον Δήμαρχο Χανίων, Παναγιώτη Σημανδηράκη και τον Δήμαρχο Αποκορώνου, Χαράλαμπο Κουκιανάκη, στο Γραφείο του Δημάρχου Χανίων, η προγραμματική σύμβαση διαδημοτικής συνεργασίας για την Πράξη, με τίτλο: «Ανάπλαση παραλιακού μετώπου του οικισμού Καλυβών από τον ποταμό Ξυδά έως το τέλος του σχεδίου πόλεως».

Στο πλαίσιο της προγραμματικής σύμβασης ο Δήμος Χανίων θα διαθέσει τεχνικό προσωπικό, ώστε να ενισχύσει την επιβλέπουσα υπηρεσία του Δήμου Αποκορώνου, για την όσο το δυνατόν αρτιότερη και πληρέστερη υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Χανίων επεσήμανε: “Υπογράψαμε σήμερα την προγραμματική σύμβαση με τον Δήμο Αποκορώνου, με την οποία οι Τεχνικές μας Υπηρεσίες συνδράμουν τον Δήμο Αποκορώνου για την ολοκλήρωση ενός σημαντικού έργου. Ο Δήμος Χανίων ως μητροπολιτικός Δήμος εκ του Νόμου αλλά και ως πολιτική βούληση συνδράμει σε κάθε περίπτωση, υποστηρίζοντας τις ανάγκες των υπολοίπων Δήμων της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων. Η καλή συνεργασία μας με το σύνολο των δημοτικών αρχών είναι η βάση των ενεργειών μας, ώστε να καταφέρουμε από κοινού να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες, που αντιμετωπίζουμε είτε λόγω της υποστελέχωσης, είτε λόγω της έλλειψης πόρων και της δαιδαλώδους γραφειοκρατίας. Σε κάθε περίπτωση θεωρώ ότι όλοι οι αιρετοί πρέπει να λειτουργούν σε πνεύμα συνεργασίας και αλληλοστήριξης”.Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Αποκορώνου δήλωσε: “Ο Δήμος Αποκορώνου έχει απολέσει την τεχνική του επάρκεια, απευθυνθήκαμε, λοιπόν, στον όμορο μητροπολιτικό Δήμο, τον Δήμο Χανίων, προκειμένου να ενισχύσει την προσπάθειά μας, ούτως ώστε και εμείς με τη σειρά μας να δημοπρατήσουμε και να υλοποιήσουμε το έργο ανάπλασης του παραλιακού μετώπου των Καλυβών. Πρόκειται για ένα έργο, που θα δώσει μια νέα αισθητική στην περιοχή, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την οικονομική και τουριστική ανάπτυξή της. Ευχαριστώ από καρδιάς τον Δήμαρχο και τον Δήμο Χανίων για την ανταπόκρισή τους αυτή, που δείχνει ακριβώς τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να συνεργαζόμαστε εμείς οι αυτοδιοικητικοί, προκειμένου να επιτυγχάνεται η καλύτερη δυνατή διαδημοτική συνεργασία”.

zarpanews.gr

One thought on “Συνεργασία των Δήμων Χανίων και Αποκορώνου για την ανάπλαση στο παραλιακό μέτωπο των Καλυβών | Photo

  1. Μπράβο _χρειαζονται_παρεμβασεις_τόσο _από _τον _Δημο _Χανιων_οσο_κ_απο_τον_Δημο_Αποκορωνου….στις_αναπλασεις_περιοχων_των_Δημων_στην_αναδειξη_μνημειων_στην_προστασια_περιοχων_ιδιατερου_φυσικου_καλους…..για παράδειγμα για την περιοχη του Αποκορωνα θα ήταν καλό να υπάρξει προώθηση του φυσιολατρικου τουρισμου όπως κ με την δημιουργία Δημοτικης συγκοινωνιας για την εξυπηρέτηση των κατοικων αλλά κ των τουριστων για τα χωριά της ενδοχωρας του Αποκορωνα!!!!!!!!!!!Ας τεθεί ως ζητημα στο Δημοτικο Συμβουλιου!!!!!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook