Συνεχίζονται και σήμερα οι καταλήψεις σε σχολεία των Χανίων

συνεχίζονται-και-σήμερα-οι-καταλήψει-1109337

Παραμένουν οι αλυσίδες και οι κλειδαριές στις πύλες σχολείων στα Χανιά, με τους μαθητές να βρίσκονται (κυριολεκτικά) στα κάγκελα, αφού το άνοιγμα των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων κάθε άλλο παρά ομαλό και οργανωμένο δείχνει.

Έτσι, γυμνάσια και λύκεια αναστέλλουν το μάθημά τους, με τους μαθητές να αρνούνται να κάνουν μάθημα με τα ελλιπή υγειονομικά πρωτόκολλα, τις υπεράριθμες και συνωστισμένες τάξεις, ζητώντας παράλληλα το προβλεπόμενο προσωπικό καθαριότητας.

Σύμφωνα με την πρώτη ενημέρωση του zarpanews.gr, υπό κατάληψη τελούν τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ Ακρωτηρίου, 3o και 4ο Γυμνάσιο στον Κουμπέ, το 1ο ΓΕΛ στην Νέα Χώρα, το 2ο ΓΕΛ στην οδό Κοραή, το 3ο ΓΕΛ στον Κουμπέ, το 4ο ΓΕΛ στην Αμπεριά, καθώς και το ΓΕΛ Αλικιανού, το 5ο Γυμνάσιο, το 6ο Γυμνάσιο Χανίων και το ΓΕΛ Πλατανιά.

Επίσης, υπό κατάληψη είναι και το 2ο ΕΠΑΛ Χανίων, όπως φαίνεται στις παρακάτω φωτογραφίες:

zarpanews.gr

2 thoughts on “Συνεχίζονται και σήμερα οι καταλήψεις σε σχολεία των Χανίων

  1. Και τι 1ο γυμνάσιο Ελευθεριου Βενιζέλου τελει υπό καταληψη . Μαλιστα σημερα το πρωι ο διευθυντης του σχολειου δεν σεβαστηκε το δικαιωμα της διαμαρτυρίας των μαθητων και κινηθηκε με χεριροδικειες ασκοντας κτυπηματα και βια εναντιον μαθητων του σχολειου . Ειδοποιηθηκε η αστυνομια για το συμβαν και εσευσε στο σχολειο και κατεγραψε τις καταγγελειες των μαθητων . ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΕΡΕΥΝΕΙΣΤΕ ΤΟ ΓΕΦΟΝΟΣ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook