Συνάντηση του δημάρχου Χανίων με αντιπροσωπεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο

συνάντηση-του-δημάρχου-χανίων-με-αντι-919141

Συνάντηση με τον αντιπρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδία Τζούντο, Δημήτρη Θεοδωρογλάκη και τον ομοσπονδιακό προπονητή, Νίκο Ηλιάδη, είχε ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης. Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκε η διεξαγωγή του διεθνούς τουρνουά “1st Chania Cadet European Judo Cup 2019” για αθλητές και αθλήτριες κάτω των 18 ετών καθώς και του διεθνούς προπονητικού camp, που θα πραγματοποιηθούν στα Χανιά από 5 έως 10 Οκτωβρίου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, στην οποία παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Στέλιος Μιχαηλάκης, και το μέλος του Δ.Σ. & Αντιπρόεδρος του Εμπορικού Τμήματος του Ε.Β.Ε.Χ., Χρήστος Τσοντάκης, ο Δήμαρχος Χανίων εξέφρασε την αμέριστη στήριξή του στο εν λόγω “σπουδαίο αθλητικό γεγονός”, όπως το χαρακτήρισε. “Κοινός στόχος, άλλωστε, όλων των φορέων, που στηρίζουμε τη διοργάνωσηείναι αυτή ν΄ αποτελέσει την απαρχή μιας ευρύτερης συνεργασίας ανάμεσα στην Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο και τους φορείς της πόλης μας”, τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Σημανδηράκης.

Το Ευρωπαϊκό Κύπελλο αρχίζει να παίρνει «σάρκα και οστά», αφού ήδη 12 χώρες έχουν δηλώσει συμμετοχή, ενώ άλλες τέσσερις, για την ώρα, θα έχουν παρουσία στο κομμάτι της διαιτησίας. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, περισσότεροι από 250 αθλητές και αθλήτριες από 20 χώρες θα λάβουν μέρος στο τουρνουά, που είναι ενταγμένο στο επίσημο αγωνιστικό καλαντάρι της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τζούντο (EJU).

Οι χώρες που έχουν δηλώσει συμμετοχή είναι Ουζμπεκιστάν, ΗΠΑ, Τουρκία, Ελβετία,  Ρωσία, Πολωνία, Νορβηγία, Κιργιζστάν, Γερμανία, Μ. Βρετανία, Γαλλία, Τσεχία, Κύπρος, Βέλγιο, Αυστρία και φυσικά η Ελλάδα.

Οι αγώνες θα φιλοξενηθούν στο Κλειστό Γυμναστήριο Κλαδισού (5-6/10), όπως και το προπονητικό καμπ, που θα γίνει αμέσως μετά (7-10/10) στο κλειστό του Ταυρωνίτη, το οποίο επίσης εντάσσεται στο καλαντάρι της EJU. Ήδη τα μαγευτικά Χανιά ετοιμάζονται να φορέσουν τα καλά τους για να υποδεχθούν, σε περίπου ένα μήνα, τους αυριανούς πρωταγωνιστές του αθλήματος.

Να θυμίσουμε ότι το διεθνές τουρνουά διοργανώνουν η Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο με την αρωγή της Περιφέρειας Κρήτης, του Δήμου Χανίων, του Επιμελητηρίου Χανίων και της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Χανίων.

Zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook