Συναγερμός στον Χολαργό – 57χρονος συνταξιούχος πιλότος πυροβόλησε τη σύζυγό του και αυτοκτόνησε

συναγερμός-στον-χολαργό-57χρονος-συν-2331402
EUROKINISSI

Σκηνές τρόμου εκτυλίχθηκαν λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Δευτέρας στον Χολαργό, όταν ένας 57χρονος άνδρας πυροβόλησε τη σύζυγό του στην πιλοτή της πολυκατοικίας όπου διέμεναν και στη συνέχεια αυτοκτόνησε μέσα στο διαμέρισμά τους.

Η 53χρονη γυναίκα, η οποία τραυματίστηκε από τους πυροβολισμούς, μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Οι πρώτοι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο κατάφεραν να της προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες, κάνοντας τουρνικέ στο πόδι της για να σταματήσουν την αιμορραγία μέχρι να φτάσει το ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, όλα συνέβησαν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. «Άκουσα ένα “μπαμ”, μετά μια φωνή να λέει “βοήθεια, βοήθεια” και αμέσως μετά έναν δεύτερο πυροβολισμό», περιέγραψε γείτονας, μεταφέροντας το σοκ που επικράτησε στη γειτονιά.

Μετά τον πρώτο πυροβολισμό, ο 57χρονος φέρεται να ανέβηκε στο διαμέρισμα του τρίτου ορόφου, όπου έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτόνησε με μια σφαίρα στο κεφάλι.

Κάμερες ασφαλείας της περιοχής κατέγραψαν τη στιγμή που στο σημείο καταφθάνουν αστυνομικές δυνάμεις και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ οι κάτοικοι παρακολουθούσαν σοκαρισμένοι όσα είχαν προηγηθεί.

Γείτονες ανέφεραν πως το ζευγάρι ζούσε στην περιοχή περίπου 25 χρόνια και δεν είχαν γίνει γνωστοί έντονοι καβγάδες ή περιστατικά που να προμήνυαν την τραγωδία. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες από συγγενικά πρόσωπα, το τελευταίο διάστημα ο άνδρας φέρεται να απειλούσε συχνά τη σύζυγό του.

Ο 57χρονος ήταν συνταξιούχος πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας, ενώ η 53χρονη εργαζόταν σε δημόσιο νοσοκομείο.

Οι Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες που οδήγησαν στο αιματηρό περιστατικό.

ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook