Συναγερμός στο Λιμενικό – Σε λιμάνι των Χανίων εξαιτίας του καιρού το σκάφος με τους μετανάστες | Photos

Τελευταία ενημέρωση:

Σε Λιμάνι νότια των Χανίων ρυμουλκούμενο από το ναυαγοσωστικό σκάφος του λιμενικού έχει κατευθυνθεί πλεόν το ιστιοφόρο με μετανάστες που εντοπίστηκε νότια των Χανίων.

Υπενθυμίζεται οτι από το πρωί έχει σημάνει συναγερμός στο Λιμενικό, καθώς σκάφος με μετανάστες εντοπίστηκε νότια των Χανίων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στο σκάφος επιβαίνουν περίπου 70-80 άτομα, μεταξύ των οποίων υπάρχουν γυναίκες και παιδιά.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το σκάφος αρχικά κατάφερε να προσεγγίσει σημείο της ευρύτερης περιοχής και περίπου 11 άτομα κατάφεραν να αποβιβαστούν, κοντά στο Στόμιο.

Μεταξύ τους είναι και τρία παιδιά. Σε όλους τους μετανάστες που έχουν εντοπιστεί, εχει παρασχεθεί η ανάλογη φροντίδα. Αρχικά το σκάφος με τους μετανάστες επιχείρησε να κατευθυνθεί σε διεθνή ύδατα, αλλά εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών αυτό δεν έγινε εφικτό.

Zarpanews.gr

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Στάση Στόμιο. Παρακαλούνται οι κύριοι επιβάτες οπως εξέλθουν από την μεσαία πόρτα προσέχοντας το κενό μεταξύ του συρμού και της αποβάθρας

  2. Ντροπή σου. Άνθρωποι κατατρεγμενοι είναι.. Δεν είδα όμως να δαμαρτυρεσαι για την ανεργία που μας φορτώνουν την εκ περιτροπής εργασία τους αδιοριστους εκπαιδευτικούς και νοσηλευτές τις μίζες που μοιράζουν.. Ναι ξέρω.. Να τους πάρω σπίτι μου…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ