Συλλυπητήριο μήνυμα Σημανδηράκη για την απώλεια του Αντώνη Σχετάκη

συλλυπητήριο-μήνυμα-σημανδηράκη-για-1276994

Σε συλλυπητήριο μήνυμά του ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, αναφορικά με την απώλεια του Αντώνη Σχετάκη, ο οποίος μεταξύ άλλων, υπήρξε επί σειρά ετών Δήμαρχος Κισσάμου και ενεργό μέλος της τοπικής αυτοδιοίκησης, επισημαίνει:

“Με βαθιά οδύνη πληροφορηθήκαμε την είδηση της απώλειας του Αντώνη Σχετάκη. Ο Αντώνης Σχετάκης υπήρξε ένας άνθρωπος ιδιαίτερος, ένας σοβαρός πολιτικός, ένας μοναδικός στοχαστής, που αφιέρωσε τη ζωή του στα κοινά του τόπου του, τον οποίο με αυταπάρνηση υπηρέτησε πρωτίστως από τη θέση του Δημάρχου αλλά και από τα πολλά και διαφορετικά μετερίζια της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Και ενώ ο Αντώνης Σχετάκης συγκέντρωνε ως προσωπικότητα πολλά ετερόκλητα στοιχεία, με ότι καταπιάστηκε στην αυτοδιοικητική αλλά και τη προσωπική πορεία του, το διεκπεραίωσε με υψηλό αίσθημα ήθους και ευθύνης. Υπήρξε άλλωστε, ένα ανήσυχο πνεύμα, που δεν σταμάτησε ποτέ να δοκιμάζει και να δοκιμάζεται.

Μια πολιτική προσωπικότητα, που υπερασπιζόταν με σθένος τις δημοκρατικές και προοδευτικές ιδέες του και δε δίστασε ποτέ να αγωνισθεί γι’ αυτές. Είναι άλλωστε αυτά τα διδάγματα που αφήνει ως παρακαταθήκη σε εμάς τις νεότερες γενιές, πυξίδα και οδηγό που εμπνέουν τη σκέψη και τις πράξεις μας.

Για εμένα προσωπικά, ο Αντώνης Σχετάκης υπήρξε ένας γενναιόδωρος συνομιλητής σε κάθε σημαντική αυτοδιοικητική μου απόφαση, ένας διανοούμενος υψηλών δυνατοτήτων που επέλεξε να υπηρετήσει την Κίσσαμο με γνώση και αγάπη. Ένας καλός φίλος που θα λείψει από όλους μας πολύ.

Εκ μέρους του Δήμου Χανίων και του Δημοτικού μας Συμβουλίου, εκφράζω στους οικείους του τα ειλικρινή και θερμά μου συλλυπητήρια”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook