Συγκλονίζει καταγγελία καρκινοπαθή για το Νοσοκομείο Χανίων – Ανέβαλαν το χειρουργείο χωρίς να τον ενημερώσουν

συγκλονίζει-καταγγελία-καρκινοπαθή-0

«Παίζουν με την υγεία μας, με την ψυχολογία μας» ήταν τα λόγια 60χρονου άνδρα, ο οποίος δίνει την δική του μάχη με τον καρκίνο και έμαθε πως το προγραμματισμένο του χειρουργείο στο Νοσοκομείο Χανίων είχε αναβληθεί, μονάχα όταν έφτασε στο Νοσοκομείο για να νοσηλευτεί, αφού κανείς δεν φιλοτιμήθηκε να τον ενημερώσει σχετικά.

Ο καταγγέλλων (στοιχεία στη διάθεσή του zarpanews.gr) έμαθε στις αρχές Μαΐου πως έπασχε από καρκίνο στο παχύ έντερο. Τότε, όπως ανέφερε, ο γιατρός που τον παρακολουθεί έκρινε πως έπρεπε άμεσα να υποβληθεί σε χειρουργείο, πριν ο καρκίνος προλάβει να κάνει μετάσταση σε άλλα όργανα του σώματός του.

Ξεκίνησε αμέσως να βρει την συντομότερη ημερομηνία. Με την αγωνία να χτυπά κόκκινο για την υγεία του, αλλά με υπομονή και επιμονή κατάφερε να κλείσει ραντεβού για την εγχείρηση στις 30 Ιουνίου.

Αφού έκανε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και αφού υποβλήθηκε σε προεγχειρητικό έλεγχο, ο ασθενής ετοιμάστηκε από τη προηγούμενη μέρα να νοσηλευτεί στο ίδρυμα, για να τον παρακολουθούν έως την ημέρα της εγχείρησης.

«Τι κάνετε εδώ; Το ραντεβού σας έχει αναβληθεί, δεν σας ενημέρωσαν;»

«Ετοίμασα τη βαλίτσα με τα πράγματα που θα χρειαζόμουν, κάλεσα και τους συγγενείς μου από τη Μυτιλήνη να έρθουν και πήγα στο Νοσοκομείο. Φτάνοντας, μου λένε, «τι κάνετε εδώ; Το ραντεβού σας έχει αναβληθεί, δεν σας ενημέρωσε κανείς;» Παίζουν με την υγεία και την ψυχολογία των ανθρώπων! Μου είχαν πει πως επείγει η εγχείρηση αλλά με διώξανε» είπε αγανακτισμένος ο καρκινοπαθής.

«Αναβλήθηκε γιατί είναι άλλες περιπτώσεις, πιο σοβαρές, είπαν, και πως ίσως την επόμενη ή την μεθεπόμενη εβδομάδα να σας εγχειρήσουμε και θα δούμε. Είναι πράγματα αυτά; Πήρα τον φάκελό μου κι έφυγα» είπε ο καταγγέλλων.

Ο 60χρονος επικοινώνησε και με τον γιατρό που θα πραγματοποιούσε την επέμβαση και εκείνος φέρεται να του είπε ότι η εγχείρηση αναβλήθηκε όχι με δική του απόφαση.

«Τσάμπα έφερα τους συγγενείς μου, έφυγα από τη δουλειά μου, φοβάμαι για τη ζωή μου αν δεν προλάβω να χειρουργηθώ σύντομα. Κι εδώ, όταν τους ρωτούσα γιατί δεν με ενημέρωσαν καν, έσκυβαν τα κεφάλια τους», είπε ο 60χρονος, ο οποίος τελικά θα χειρουργηθεί την επόμενη εβδομάδα σε γνωστό Νοσοκομείο στην Αθήνα…

zarpanews.gr

One thought on “Συγκλονίζει καταγγελία καρκινοπαθή για το Νοσοκομείο Χανίων – Ανέβαλαν το χειρουργείο χωρίς να τον ενημερώσουν

  1. Μπεας ίσον απόλαυση, σιγουριά, προοπτικη. Ο μισθός του στην ώρα του γιατί να αγχωθει ο τυπος;
    Όλα ρολόι….όλα τέλεια κ.Διοικητα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook