Συγκινητική η προσφορά του κόσμου: Συγκεντρώθηκαν σε μία μόνο ημέρα τα χρήματα για τον μικρό Βαγγέλη από τα Χανιά!

συγκινητική-η-προσφορά-του-κόσμου-συγ-1170910

Τεράστια ήταν η ανταπόκριση του κόσμου για τον μικρό Βαγγέλη από το Κολυμπάρι Χανίων που διαγνώστηκε με ρετινοβλάστωμα, δηλαδή κακοήθη όγκο στον αμφιβληστροειδή και πρέπει να ταξιδέψει στην Ελβετία για ραδιοθεραπείες (δείτε εδώ).

Μέσα σε μιάμιση μόλις μέρα συγκεντρώθηκαν περισσότερα από 50.000 ευρώ και έτσι την ερχόμενη Τρίτη στο πρώτο ταξίδι για την Ελβετία η οικογένεια φεύγει με ελπίδα και χαμόγελα.

Οι γονείς του έφτιαξαν σελίδα μέσα από την οποία ευχαριστούν όλους όσοι βοήθησαν, όπως μπορούσε ο καθένας και θα ενημερώνουν από εκεί για την πορεία της υγείας του παιδιού.

Ο δρόμος είναι μακρύς και δύσκολος αλλά η μεγάλη ανταπόκριση έδειξε πως όσο υπάρχουν άνθρωποι η ελπίδα μένει πάντα ζωντανή.

Ο λογαριασμός για το παιδί θα κλείσει προκειμένου να μην δέχεται άλλα χρήματα, ενώ όπως μας ενημέρωσε η οικογένεια ακόμα και ένα ευρώ να περισσέψει θα το προσφέρουν στο σύλλογο Εθελοντών «Μικρός Πρίγκιπας».

Η ανάρτηση και το «ευχαριστώ» από την μητέρα του στη σελίδα που έφτιαξε η οικογένεια για τον Βαγγέλη στο facebook:

zarpanews.gr

2 thoughts on “Συγκινητική η προσφορά του κόσμου: Συγκεντρώθηκαν σε μία μόνο ημέρα τα χρήματα για τον μικρό Βαγγέλη από τα Χανιά!

  1. Μακάρι όλα να πανε καλά και σύντομα το παιδάκι να γυρίσει στην καθημερινότητα του. Παρακαλώ να μας ενημερώνετε για την πορεία της υγείας του μικρούλη. Νομίζω όλοι έχουν την έννοια του.
    Ολά καλά να πάνε!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook