Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο δημαρχείο Χανίων για την επέμβαση της Αστυνομίας στο λόφο Καστέλι | Photos

συγκέντρωση-διαμαρτυρίας-στο-δημαρχ-1101674

Κινητοποίηση διαμαρτυρίας έξω από δημαρχείο Χανίων βρίσκεται σε εξέλιξη από τις 9 το πρωί συλλογικότητες της πόλης σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την επέμβαση της Αστυνομίας στο κτίριο του Πολυτεχνείου Κρήτης.

Υπάρχουν ήδη δεκάδες κόσμου έξω από το δημαρχείο για να διαμαρτυρηθούν, ενώ πρόκειται να ανέβει μια αντιπροσωπεία για να δει το δήμαρχο και να καταθέσει τα αιτήματα της. Στο μεταξύ έχει στηθεί μικροφωνική για να γνωστοποιήσουν στο κόσμο τα αιτήματα τους.

Ο δήμαρχος πριν από την έναρξη της μικροφωνικής πέρασε από την είσοδο του Δημαρχείου και είπε ότι θα δεχτεί μια ομάδα για να συζητήσει το θέμα. Λόγω των μέτρων για τον covid θα δεχτεί μέχρι πέντε έξι άτομα.

Οι συγκεντρωμένοι ζητούν να φύγει η αστυνομία και ειδικότερα τα ΜΑΤ για να γίνει η συνάντηση με τον δήμαρχο. Καταγγέλουν την προκλητική στάση της αστυνομίας που ζήτησε να κάνει εξακρίβωση στοιχείων σε ελεύθερο δημοσιογράφο

Μέσω σχετικής ανακοίνωσης στα social media έγινε κάλεσμα:

Αύριο (σ.σ σήμερα )στις 9 το πρωί κάλεσμα έξω από το δημαρχείο το οποίο μοιράζεται την ευθύνη για την εκκένωση της Ρόζα Νέρα και την παραχώρηση και εκμετάλλευση του λόφου Καστελίου όπου για 16 χρόνια η κατάληψη φρόντισε να διατηρηθεί και να συντηρηθεί το κτίριο της πέμπτης μεραρχίας ανοίγοντας το σε όσες, όσα και όσους ασφυκτιούν στον πολιτισμό της κονόμας και του ατομικισμού.

Zarpanews.gr

8 thoughts on “Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο δημαρχείο Χανίων για την επέμβαση της Αστυνομίας στο λόφο Καστέλι | Photos

  1. Καλα χαραμοφαηδες ειναι ολοι; Στο μεροκαματο δεν πανε; Μαλλον εχουν παντρευτει πλουσιες με μπολικα ακινητα. Σερβιτορους δεν τσι βλεπω ουτε εργατες γης!

  2. ανοίγοντας το σε όσες, όσα και όσους…Το όσα σε ποιους απευθύνεται, στα ευνουχισμένα άτομα απροσδιόριστου φίλου…σαν τον Συριζαίο Τζέισον-Αντιγόνη…

  3. Χανιώτες είσαστε πολύ ρεμαλια της αριστεράς,,, δεν χαιρεσται που το κτίριο ξεβρωμισε απο τους μπαχαλακιδες… Και το κτίριο θα γίνει επένδυση το ξενοδοχείο,,, Συγχαρητήρια και στο κύριο Βολουδακη και το κύριο Διγαλακη

  4. Η δημοκρατια τού Μητσοτάκη το 2020,έτσα θα κρατήσεις την κοινωνία με τα μάτ;Οτι καί να γίνει στέλνεις τα ματ ε;Γιά αυτό σε ξερούμε οί Χανιώτες καλά καί δε θα βγεί ποτέ δεξιά στα Χανιά καί στην Κρήτη,ποτέ γροικάς μπρέ?Ποτέ.

  5. Σηφαλιο, επειδη εισαι αμαθεις ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΧΩΡΕΣ υπαρχουνε τα ΜΑΤ και μην σου τυχουνε χειροτερα, να εχουνε και μαλινουνουα, ντομπερμαν η Γερμ. ποιμενικους και εφαρμοζουνε τον νομο, αμολοντας τα στους διαδηλωτες! Ειτε ειναι το ακινητο του Παναγιωτη, τση Μανωλενας η του Μητσοτακη, ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΚΑΤΑΛΗΨΗ, να φιλαω τσι μασκες τα κρανη και ροπαλα. Απο κει αρχιζει η ΑΝΟΜΙΑ.
    Καλο θα τανε & σεβαστο το προτερημα τση δημοκρατιας, ειτε ειναι του Κουλη ειτε του Αλεκο, το ΔΙΑΔΗΛΩΝΕΙΝ, αλλα τα κοπελια επρεπε να πανε στο μεροκαματο πρωτα & μετα το απογευμα σαν κανουνε το ντουζακι τους να πανε να διαδηλωσουνε! Αλλα νομιζω οτι ουλοι τους εκει ειναι κηφηνες τση κοινωνιας και τους τρεφει η ανομια, και δυστυχως οι γονεις τους! Εκτος εαν ολοι τους δουλευουνε στα ξενοδοχεια που δεν ανοιξανε, η ειναι σερβιτοροι και δουλευουνε τ’απογευμα. Ξερουνε τι σημαινει ΕΦΚΑ και ΙΚΑ; Φωτογραφια ενσημου ΒΑΡΕΩΝ και μη ΕΧΟΥΝΕ ΔΕΙ; Ξερουνε τι’ναι να κουβαλας το @#$%^ το καροτσι και να ριχνεις νταρατζα 20 δρχ το κυβικο και να σε και το μπετο; Η να περιμενεις τα φορτηγα απο την Αθηνα, εκει πισω απο το Φραγκικο να τα ξεφορτωσεις με 60-120δρχ τον τονο και να κουβαλας σακιά με καρβουνα στον Ντερε;

  6. 1) Ο Δήμος δεν έχει κανένα λόγο για το θέμα.
    2) Η πληροφορία ότι νοίκιαζαν δωμάτια για 5€ το βράδυ τα καλοκαίρια είναι αληθινή;

  7. Μην το ψάχνετε, σύγκρουση συμφερόντων είναι, οι μισοί και οι μισές που διαμαρτύρονται έχουν δικά τους δωμάτια στο λιμάνι που τα νοικιάζουν. Και μη με προκαλείτε γιατί θα πω και ονόματα.
    Μία βόλτα στο fb όλων αυτών που κοινοποιούν κείμενα για τη Rosa nera και θα καταλάβετε. Να είναι καλά οι γονείς τους που τους άφησαν Πειραιά για να κάνουν αυτοί τους αναρχικούς με τις τσέπες των άλλων…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook