Survivor All Star: Καταγγελία – βόμβα από τον Νίκο Μπάρτζη – ποιος παίκτης «συνελήφθη» με κινητό

survivor-all-star-καταγγελία-βόμβα-από-τον-νίκο-μπ-1619620

Με νέο επεισόδιο επιστρέφει στους δέκτες μας το βράδυ της Τρίτης (31/1) το Survivor All Star και σε αυτό φαίνεται πως θα παρακολουθήσουμε κάτι που πραγματικά δεν έχει ξανασυμβεί.

Για αρχή βλέπουμε την καλύβα των Μπλε να γίνεται παρανάλωμα της φωτιάς μπροστά στα μάτια των παικτών που δεν ήξεραν τι να κάνουν. Μάλιστα ο Ηλίας Γκότσης, προφανώς μέσα στη σύγχυση που επικράτησε, φαίνεται ξεκάθαρα να ρίχνει ξύλα στη φωτιά, γεγονός που σχολίασε ειρωνικά ο Ηλίας Μπόγδανος.

Η συνέχεια γράφεται στον στίβο μάχης όπου διεξάγεται ο τρίτος και πιο κρίσιμος αγώνας ασυλίας της εβδομάδας. Τα πνεύματα οξύνονται και οι δύο ομάδες ρίχνονται στη μάχη με πρωτοφανές πάθος. Ποιος θα κερδίσει θα το δούμε απόψε στις οθόνες μας.

Όμως, το «κλου» της βραδιάς είναι άλλο. Στο συμβούλιο που ακολουθεί, ο Νίκος Μπάρτζης κάνει μια καταγγελία που θα αναστατώσει τους συμπαίκτες του. Ο παίκτης αποκαλύπτει ότι περπατώντας στο δάσος συνέλαβε συμπαίκτη του με κινητό.

Η αποκάλυψη του Νίκου Μπάρτζη φέρνει ταραχή και ακούγονται οι φωνές των συμπαικτών του που απαιτούν να πληροφορηθούν την ταυτότητα του ενόχου.

«Εγώ έπιασα μέσα στο δάσος άνθρωπο με κινητό. Σας το λέω να το ξέρετε» επιμένει ο Μπάρτζης, ο οποίος ακούγεται στη συνέχεια να λέει το όνομα «Ασημίνα».

Έξαλλοι κάποιοι από τους παίκτες αποχωρούν από το συμβούλιο, με πρώτον και καλύτερο τον Τάκη Καραγκούνια, τον οποίο ακολουθούν η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Δείτε το trailer του νέου επεισοδίου του «Survivor All Star»:

ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook