Στους δρόμους και οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Χανίων

στους-δρόμους-και-οι-μαθητές-του-μουσι-958013

Στους δρόμους βγήκαν οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου των Χανίων σήμερα το πρωί με αφορμή πανελλαδική κινητοποίηση από όλα τα Μουσικά Σχολεία της χώρας, με αιτήματα που αφορούν κυρίως τις ελλείψεις σε διδακτικό προσωπικό, την συγγραφή και χορήγηση μουσικών βιβλίων και την μοριοδότηση για μουσικές σχολές και τμήματα.

Όπως είπε ο πρόεδρος του 15μελούς του σχολείου Κωνσταντίνος Παπαδάκης, εκτός από τα πανελλαδικά αιτήματα υπάρχουν και αιτήματα που αφορούν στο μουσικό σχολείο των Χανίων και έχουν να κάνουν με ελλείψεις σε κτιριακές υποδομές.

Ειδικότερα όπως επισημάνθηκε το κτίριο είναι πολύ μικρό για καλύψει τις ανάγκες των μαθητών ενώ λείπουν επίσης στούντιο ηχογράφησης, κατάλληλα όργανα κλπ.

Από την πλευρά του ο διευθυντής του σχολείου κ. Γιώργος Ανδρεδάκης έκανε λόγο επίσης για ελλείψεις εκπαιδευτικών, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στην πολύ καλή δουλεία που γίνεται στο Μουσικό Σχολείο των Χανίων και έχει ως αποτέλεσμα το σχολείο να μην χωράει πλέον άλλους μαθητές.

Η σημερινή κινητοποίηση των μαθητών περιελάμβανε συγκέντρωση στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς, πορεια προς το δημαρχείο Χανίων όπου παραδόθηκε ψήφισμα με τα αιτήματα των μαθητών, ενώ η διαμαρτυρία ολοκληρώθηκε στην Διεύθυνση της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Zarpanews.gr

One thought on “Στους δρόμους και οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Χανίων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook