Στηρίζει Μπαλάσκα ο Άδωνις: Πολύ υπερβολική η απόφαση για τη διαθεσιμότητα

στηρίζει-μπαλάσκα-ο-άδωνις-πολύ-υπερβ-1252664

Ως «πολύ υπερβολική» χαρακτήρισε ο Άδωνις Γεωργιάδης την απόφαση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. να θέσει σε διαθεσιμότητα τον συνδικαλιστή αστυνομικό, Σταύρο Μπαλάσκα, για τα όσα είπε για τον δολοφόνο της Καρολάιν, στα Γλυκά Νερά.

Το θέμα της διαθεσιμότητας του συνδικαλιστή αστυνομικού, Σταύρου Μπαλάσκα, έθεσε από το πουθενά ο Άδωνις Γεωργιάδης κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής του συνέντευξης στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί». Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων χαρακτήρισε ως «πολύ υπερβολική» την απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας να θέσει σε διαθεσιμότητα τον κ. Μπαλάσκα λόγω των όσων είχε πει για τον συζυγοκτόνο της Καρολάιν, στα Γλυκά Νερά.

«Γενικά θέλω να βλέπω στα σώματα ασφαλείας να έχουν και μια συναδελφικότητα, κι αυτό που έγινε με τον Μπαλάσκα δεν μου άρεσε καθόλου», είπε αρχικά και στη συνέχεια ρωτήθηκε για το αν διαφωνεί που ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ. τέθηκε σε διαθεσιμότητα. «Ήταν πολύ υπερβολική η απόφαση, κατά την γνώμη μου», απάντησε χαρακτηριστικά.

Τι είχε πει ο Σταύρος Μπαλάσκας

Ο συνδικαλιστής αστυνομικός λίγο μετά τη σύλληψη του συζυκοκτόνου των Γλυκών Νερών είχε πει ότι «είναι βλάκας, διότι εκείνη τη στιγμή που σκότωσε τη γυναίκα του εάν ήταν ατυχές γεγονός μέσα στον θυμό του και μέσα στο ότι τα έχασε και τρελάθηκε, εάν έπαιρνε την αστυνομία δε θα έτρωγε ούτε 4 χρόνια φυλακή. Εάν ειδοποιούσε εξαρχής την αστυνομία και επικαλούνταν «βρασμό ψυχής» και «πρότερο έντιμο βίο», ο δολοφόνος της Καρολάιν θα πήγαινε πέντε-έξι χρόνια φυλακή», προκαλώντας σάλο αντιδράσεων στα social media.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook