Στην Κρήτη η πρόεδρος της Επιτροπής Ελλάδα 2021 Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη | Photos

στην-κρήτη-η-πρόεδρος-της-επιτροπής-ελ-1070680
dav

Στο Ρέθυμνο βρίσκεται σήμερα η  Πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη, προκειμένου να συζητήσει με τους φορείς της πόλης για τις 9 προτάσεις που κατέθεσε ο δήμος Ρεθύμνου πριν από ένα μήνα περίπου, στο πλαίσιο των πανελλαδικών εκδηλώσεων για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821, που θα γίνουν του χρόνου.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του rethnea.gr, την κ. Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη υποδέχτηκε στον δημοτικό κήπο της πόλης, ο Δήμαρχος Ρεθύμνης Γιώργης Μαρινάκης και οι αντιδήμαρχοι Πέπη Μπιρλιράκη, Θωμάς Κρεβετζάκης, Άγγελος Μαλάς, Γιώργος Γεωργαλής, αλλά και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νίκος Αγριμάκης, ενώ παρόντες ήταν και οι καθηγητές Αλέξης Πολίτης και Νίκος Κανελλόπουλος.

Η Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη ξεναγείται στο ιστορικό κέντρο της πόλης του Ρεθύμνου και στην συνέχεια θα έχει συνάντηση με θεσμικούς φορείς στο Σπίτι του Πολιτισμού.

dig
dav
sdr
dav
dav
dav
dav
sdr

One thought on “Στην Κρήτη η πρόεδρος της Επιτροπής Ελλάδα 2021 Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη | Photos

  1. Ειδικά στο ιστορικό κέντρο του Ρεθύμνου που μόνο Τουρκιά..θυμίζει! Όχι πως δεν έχει την γραφικότητα του που στηρίζεται βέβαια στα κατ’εξοχήν καφασωτά του (Τούρκικα..)παραθύρια του και στις αραβικές επιγραφές του..! Αλλά όπως και να το κάνουμε η Κρήτη το 1923 κατάφερε να απ αλλαχθεί απο τους Τούρκους και αυτό μέσω..υπογραφών και μόνον!!! Τι δουλειά μπορεί να έχει με την.Επανάσταση του 1821…?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook