STEGNO PLUS | Η μεγαλύτερη ελληνική αλυσίδα καθαριστηρίων

stegno-plus-η-μεγαλύτερη-ελληνική-αλυσίδα-καθα-99362

stegno plus1H μεγαλύτερη αλυσίδα καθαριστηρίων στη χώρα, η Stegno Plus, ξεκινάει τη λειτουργία της, με στόχο την κάλυψη των αναγκών των καταναλωτών σε πανελλαδικό επίπεδο, με υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, με ασυναγώνιστες τιμές και ποιοτικές προδιαγραφές.

Ήδη, στο δίκτυο έχουν ενταχθεί αρχικά 20 καταστήματα καλύπτοντας περιοχές από την Αθήνα και τον Πειραιά, το Ηράκλειο και τα Χανιά, την Πάτρα, την Λάρισα, έως τον Βόλο και την Κοζάνη. Το επόμενο διάστημα αναμένεται το δίκτυο να πυκνώσει, με την ένταξη σε αυτό νέων επαγγελματιών και επιχειρήσεων.

Η Stegno Plus γεννήθηκε από την συνεργασία μιας ομάδας στεγνοκαθαριστών που πριν από περίπου μια δεκαετία, ξεχωριστά ο καθένας, έκτισαν το επιχειρηματικό τους εγχείρημα μέσα στον συγκεκριμένο κλάδο. Βάση του νέου αυτού συνεταιρισμού είναι η καινοτομία, η διάθεση για απόκτηση σύγχρονης τεχνογνωσίας, η άρνηση στον παλιό και ξεπερασμένο εξοπλισμό και η υπέρβαση παρωχημένων νοοτροπιών για το τι είναι και τι πρέπει να είναι σήμερα το καθαριστήριο.

stegno plus2«Η όρεξη για δουλειά, η τόνωση της ανταγωνιστικότητας μέσα από συνένωση δυνάμεων, η καινοτομία και η ανάπτυξη μιας δυναμικής μορφής κοινωνικής επιχειρηματικότητας με μέρισμα για κάθε επαγγελματία ήταν η παράμετρος που μας οδήγησε κάτω από μια κοινή ομπρέλα» τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση του Διοικητικού συμβουλίου του συνεταιρισμού Stegno Plus.

«Οι αξίες, αυτές, που ως επαγγελματίες μοιραζόμαστε, αποτελούν οδηγό για τη σχέση μας εντός του συνεταιρισμού, αλλά και κοινός παρονομαστής, που αποτελεί εχέγγυο για κάθε επαγγελματία που επιθυμεί να ενταχθεί στο σχήμα. Με μια τέτοια αφετηρία χτίζουμε μια νέα σχέση με τον πελάτη.

Με ένα σύστημα ποιοτικού ελέγχου για κάθε κατάστημα, με την προσωπική εποπτεία κάθε επαγγελματία διασφαλίζουμε αξιοπιστία και υψηλή ποιότητα σε καλή τιμή. Για μας κάθε παραλαβή και παράδοση ρούχου αντιμετωπίζεται ως μοναδική. Με απλά λόγια είμαστε επαγγελματίες, που μας ενδιαφέρει να οικοδομήσουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με το κοινό. Για μας επιβράβευση είναι το χαμόγελο και η ικανοποίηση των πελατών.

Έτσι δημιουργήθηκε το Ελληνικό Δίκτυο Καθαριστηρίων Stegno plus, με σύνθημα το «καθαρές δουλειές» σε όλες τις διαστάσεις που μπορεί να πάρει η συγκεκριμένη φράση» καταλήγει η ανακοίνωση.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook