Στα όριά τους με το παρεμπόριο στις παραλίες των Χανίων

στα-όριά-τους-με-το-παρεμπόριο-στις-παρ-907937

Απηυδισμένοι με την ανεξέλεγκτη κατάσταση που επικρατεί και φέτος σε παραλίες των Χανίων, είναι οι καταστηματάρχες που δραστηριοποιούνται σε παραλιακές επιχειρήσεις, όσον αφορά στο παρεμπόριο που εξακολουθεί να ανθεί σε διάφορες περιοχές.

Σύμφωνα με καταγγελίες που οι μαγαζάτορες έχουν επανειλημμένα κάνει στις αρμόδιες λιμενικές αρχές, όπως αναφέρουν το ζήτημα δεν φαίνεται να λύνεται, με τους επίδοξους πλανόδιους πωλητές να εξακολουθούν να κερδίζουν χρήματα παράνομα στις παραλίες.

Μάλιστα όπως καταγγέλλουν επιχειρηματίες στη Χρυσή Ακτή, παρά τις συνεχείς οχλήσεις οι αρχές δε φαίνεται να επιλαμβάνονται της κατάστασης, με το παρεμπόριο να απειλεί -όπως λένε- την λειτουργία των καταστημάτων τους.

Στο συγκεκριμένο σημείο που φαίνεται στη φωτογραφία που δημοσιεύει το zarpanews.gr, διακρίνεται ένας ακόμα πλανόδιος πωλητής ο οποίος σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλονται, έχει καθιερωθεί στη συγκεκριμένη παραλία και εκτείνεται μέχρι και τους Αγίους Αποστόλους.Οι αγανακτισμένοι καταστηματάρχες, βλέποντας και το παράδειγμα που τηρήθηκε στις παραλίες του Πλατανιά, όπου η επέμβαση των αρμοδίων ήταν άμεση, απευθύνουν έκκληση και δημόσια για να λυθεί το ζήτημα και να πάψουν να δουλεύουν σε συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού.

zarpanews.gr

3 thoughts on “Στα όριά τους με το παρεμπόριο στις παραλίες των Χανίων

  1. Οι καταστηματάρχες που εχουνε γεμίσει τις παραλίες με τις ξαπλώστρες τους κ διαφορά αλλά λες κ οι παραλίες είναι του παππού τους;; Αυτοί ενοχλούνται; Που δεν κόβουν απόδειξη ούτε κατά διάνοια αυτοί;

  2. Των ιουνιου που γινοταν παρελαση απο μασαζερ και μικροπωλητες στη αγια μαρινα δεν κανανε τπτ , και επειδη δεν ειχε πολυ κοσμο καθε 5 λεπτα πριζουν τους ηλιουμενους .

  3. οταν συμμορφωθουν και νοικιαζουν τις ξωπλωστρες τους συμφωνα με το νομιμο αντιτιμο και με αποδειξη κι οχι οσο τους κατεβει, τοτε θα εχουν λογο να τσιριζουνε. Εφοσον ομως δεν το κανουν αυτο, οπως βγαζουν αυτοι το «ψωμακι» τους, να αφησουν και αυτους τους κακομοιρηδες να βολοδερνουνε. Δεν φτανει που εχουν κλεψει απο τους Χανιωτες τις παραλιες τους, μιλανε κιολας.Ποιος ακριβως ειναι ο αθεμιτος ανταγωνισμος; απλα ρατσιστες ειναι καποιοι και δεν γουσταρουν αλλους στην «περιοχη» τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook