Στα Χανιά ο πιο πρωτότυπος διαγωνισμός για την πιο εμπνευσμένη piña colada – Δοκιμάστε και… ψηφίστε την καλύτερη

στα-χανιά-ο-πιο-πρωτότυπος-διαγωνισμό-1535878

Μια ανεπανάληπτη εμπειρία, ένα ξεχωριστό event πρόκειται να πραγματοποιηθεί το επόμενο διάστημα στην πόλη μας.

Πρόκειται για έναν μεγάλο διαγωνισμό κοκτέιλ, ανάμεσα στους καλύτερους και πιο εμπνευσμένους bar tenders, που θα διεξαχθεί για πρώτη φορά σε επαρχιακή πόλη και συγκεκριμένα στα Χανιά.

Ο στόχος είναι να δημιουργηθεί μία μοναδική piña colada με οδηγό το Bacardi 4, κάτι που θα γίνει μέσα από έναν πρωτότυπο διαγωνισμό που θα διαρκέσει τρεις μέρες, στο φινάλε του οποίου, θα έχουν τον λόγο -και την τελική απόφαση- οι Χανιώτες που θα δοκιμάσουν και θα ψηφίσουν το καλύτερο.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Πάνω από 80 επαγγελματίες bar tenders δήλωσαν συμμετοχή για να φτιάξουν τη δική τους παραλλαγή στη γνωστή piña colada, οι οποίοι αξιολογήθηκαν και επιλέχθηκαν οι 10 καλύτεροι.

Αυτοί οι δέκα επαγγελματίες bartenders θα έρθουν στα Χανιά, κάτι στον οποίο συντέλεσε ο Λευτέρης  Μπρούπης, brand ambassador της Bacardi για το νησί της Κρήτης ο οποίος ανέλαβε να «τρέξει» το πρωτότυπο project στην πόλη μας.

Την πρώτη μέρα του διαγωνισμού, την Τρίτη 4 Οκτωβρίου, σε ένα μεγάλο party σε πολυτελή βίλα στον Ταυρωνίτη, θα δοκιμαστούν οι δέκα επαγγελματίες και οι δημιουργίες τους, παρουσία δημοσιογράφων, γευσιγνωστών και κριτικών φαγητού και ποτών από την Αθήνα.

Ο διαγωνισμός θα συνεχιστεί την επόμενη μέρα, Τετάρτη 5 Οκτωβρίου, με τους κριτές  να ξεχωρίζουν τους τρεις φιναλίστ.

Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί την επόμενη μέρα (Πέμπτη 6 Οκτωβρίου) σε ένα πρωτότυπο event που θα πραγματοποιηθεί στο Synapsis Bar. Εκεί, θα στηθούν τρία pop up bars, στα οποία οι τρεις φιναλίστ θα φτιάξουν τα κοκτέιλ τους τα οποία θα μπορεί να δοκιμάσει το κοινό και να ψηφίσει αυτό που του αρέσει.

Μέσα από αυτή την διαδραστική διαδικασία – στην οποία θα συμμετέχουν και mystery κριτές που θα βρίσκονται ανάμεσα στο κοινό –  θα αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής, του οποίου το έπαθλο θα είναι ένα μοναδικό ταξίδι στο Πουέρτο Ρικο, στην οικογένεια Bacardi.

Ο τελικός θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου στο Σynapsis Bar και ώρα 19:00.

Θα ακολουθήσει event με τον τραγουδιστή Ηλία Μπόγδανο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook