Στα Χανιά η Σοφία Σακοράφα: Συναντήθηκε με το Δ.Σ της ΟΕΒΕΝΧ – Τι είπε για τις μετεκλογικές συνεργασίες | Video + Photos

στα-χανιά-η-σοφία-σακοράφα-συναντήθηκ-1683875

Στα Χανιά βρίσκεται σήμερα η Σοφία Σακοράφα στο πλαίσιο της διήμερης περιοδείας που πραγματοποιεί στην Κρήτη.

Η Επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΜέΡΑ 25, επισκέφθηκε τους χώρους του Επιμελητηρίου Χανίων κα στη συνέχεια συναντήθηκε με το Δ.Σ της ΟΕΒΕΝΧ, όπου συζήτησαν τα θέματα που απασχολούν τον κλάδο των επαγγελματιών, των βιοτεχνών και των εμπόρων.

Ως πολύ σημαντικό πυλώνα για την ελληνική οικονομία χαρακτήρισε η κυρία Σακοράφα τον συγκεκριμένο κλάδο, λέγοντας πως το κόμμα βρίσκεται στο πλευρό τους, τόσο προεκλογικά όσο και μετά τις εκλογές, προσφέροντας τη στήριξη του.

Στη συνάντηση, συζητήθηκαν τα θέματα που αντιμετωπίζουν οι έμποροι και το  πρόγραμμα που προτείνει το κόμμα για τη στήριξη του κλάδου, όπως είναι το πρόγραμμα «ΔΗΜΗΤΡΑ» που αφορά τις ηλεκτρονικές συναλλαγές, αλλά και το πρόγραμμα «ΟΔΥΣΣΕΑΣ» που αφορά τα κόκκινα δάνεια και πως μπορεί να διασφαλιστεί το μέλλον των επιχειρήσεων σε οφειλέτες. .

Οι εκπρόσωποι της ομοσπονδίας μπόρεσαν να αναπτύξουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν λόγω της ενεργειακής κρίσης και του πληθωρισμού, αλλά και κατά την περίοδο του κορονοϊού που ο κλάδος δέχθηκε ισχυρό πλήγμα.

ΜέΡΑ 25 και μετεκλογικές συνεργασίες

Αναφορικά με τα σενάρια για πιθανή μετεκλογική συνεργασία του ΜέΡΑ 25 με τα δύο μεγάλα κόμματα, με τη φημολογία που έχει αναπτυχθεί τον τελευταίο καιρό, η ίδια απάντησε πως βολεύει τα δύο κόμματα τονίζοντας παράλληλα «Εμείς δεν παίζουμε παιχνίδια, ούτε μας αρέσει να συμπεριφερόμαστε όπως συμπεριφέρονται δύο άνθρωποι που αυτή τη στιγμή διεκδικούν την πρωθυπουργία της χώρας.

Η συμπεριφορά τους και ο τρόπος που απευθύνονται στον ελληνικό λαό, είναι πάρα πολύ προσβλητικός» Συμπληρώνοντας ακόμα πως οι μετεκλογικές συνεργασίες πρέπει να συζητιούνται πριν τις εκλογές και όχι μετά από αυτές, προκειμένου να υπάρχει μια συμφωνία σε βασικά θέματα που απασχολούν τον ελληνικό λαό. «Μετά τις εκλογές δε θα είμαστε σε καμία συζήτηση γιατί δε μας αφορά καθόλου να μοιράζουμε καρέκλες και υπουργικές θέσεις», κατέληξε η κυρία Σακοράφα.

Η Σοφία Σακοράφα κατά την επίσκεψή της, συνοδεύτηκε από τους υποψήφιους Βουλευτές του κόμματος στα Χανιά, στους οποίους ευχήθηκε καλή επιτυχία στον αγώνα τους.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook