Σοβαρό τροχαίο για Χανιώτη μπασκεμπολίστα: «Θα μου κοστίσει πολύ σημαντικά στην καριέρα μου» | Photos

σοβαρό-τροχαίο-για-χανιώτη-μπασκεμπο-1076972

Η σφοδρή τροχαία σύγκρουση που σημειώθηκε στα Χανιά, θα κοστίσει σημαντικά σε έναν Χανιώτη μπασκεμπολίστα, καθώς ο τραυματισμός του θα τον κρατήσει πίσω στην επαγγελματική του καριέρα.

Ο λόγος για τον Ραφαήλ Τσουράκη, ο οποίος τα τελευταία χρόνια διαπρέπει σε ομάδες τους εξωτερικού, με σημαντικές επιδόσεις και συμμετοχές σε Αμερική, Καναδά, Ιταλία, Αγγλία, Κόσοβο, εκτός τις εγχώριες επιτυχίες, πάντα σε πρώτες κατηγορίες.

Ο Ραφαήλ είχε ένα τρομακτικό τροχαίο με τη μηχανή του, την περασμένη Παρασκευή, στην περιοχή του Αγροκηπίου, λίγο μετά το ΜΑΙΧ στα Χανιά, όταν συγκρούστηκε με ένα ΙΧ όχημα, με το τελευταίο να συγκρούεται έπειτα και με έτερο όχημα.

Παρότι τραυματίστηκε σημαντικά σε λεκάνη και γόνατο, όπου έκοψαν οι σύνδεσμοι, ευτυχώς ο 30χρονος στάθηκε σχετικά τυχερός στην ατυχία του, ωστόσο εξίσου σημαντικές επιπτώσεις θα έχει στην καριέρα του το συγκεκριμένο ατύχημα: «Οι γιατροί μου έδωσαν 6 μήνες για πλήρη αποθεραπεία και αποκατάσταση, αυτό το ατύχημα θα μου στοιχίσει πολύ σημαντικά στην καριέρα μου», λέει στο zarpanews.gr ο Ραφαήλ που αυτή την περίοδο κάνει διακοπές στη γενέτειρά του, λόγω και της πανδημίας.

Μαρτυρίες πάντως από την περιοχή που συνέβη το τροχαίο, αναφέρουν πως ο ηλικιωμένος οδηγός του μπλε ΙΧ, έχει προξενήσει και στο παρελθόν αρκετά ατυχήματα ενώ αναρωτιούνται γιατί κυκλοφορεί ακόμα ανενόχλητος και με ενεργό δίπλωμα-άδεια οδήγησης.

zarpanews.gr

11 thoughts on “Σοβαρό τροχαίο για Χανιώτη μπασκεμπολίστα: «Θα μου κοστίσει πολύ σημαντικά στην καριέρα μου» | Photos

  1. Μόνο οι ηλικιωμένοι προκαλούν ατυχήματα στα Χανιά; Κυκλοφορούμε σε αυτό το Νομό και βλέπουμε τι γίνεται με τους παντώς είδους ασυνείδητα υποκείμενα του δρόμου που κρατούν το κινητό σαν να τρώνε φρυγανιά με βούτυρο και μαρμελάδα. Κάποιοι έχουν φροντίσει να βάλουν εντελώς σκούρα τζάμια για να μην φαίνονται. Και αναρωτιέμαι την ίδια μαρμελάδα έχουν στα μάτια και στα αυτιά τους οι αρμόδιοι;

  2. Οι περισσότεροι παππουδες για να αφησουν το τιιμονι πρεπει πρωτα να κανουν 2-3 τροχαια με τραυματισμούς σε νεους που δεν φταίνε και ταλαιπωρουνται την υπόλοιπη ζωή τους. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΤΑΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΣΥΝΤΑΞΗ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΕΙΣ. Εμένα με εχει τρακάρει αγγλίδα γιαγια 83 ετών που πηγαινε αναποδα – αγγλικα. Οι ζωες των νεων εχουν μεγαλυτερη αξια από το αν θα παει ευκολα ο παππους στο καφενειο. Καλο κουραγιο στο παλικαρι, το μπασκετ μαλλλον θα το ξεχασει.

    1. Εσυ οταν με το καλο -αν ποτε- παρεις συνταξη, πραξε αυτοβουλως και μεγαλοκαρδα για το καλο ολων μας και αποσυρσου απο το τιμονι. Για τους αλλους ασε καλυτερα να κρινουν οι αρμοδιες επιτροπες καθε περιπτωση ξεχωριστα οπως το λεει ο Νομος, οι οποιες βεβαια επιτροπες θα πρεπει να ειναι σοβαρες κι οχι οι καραγκιοζηδες που λαδωνονται στην ελλαδα. Φιλικα.

  3. Όσο τα διπλώματα ανανεώνονται χωρίς ελέγχους και η αστυνομία δεν κάνει τη δουλειά της θα έχουμε τέτοια φαινόμενα…
    Μία βόλτα στην ορθοπεδική κλινική του νοσοκομείου θα πείσει πολλούς, ότι οι μηχανές δεν είναι για τα Χανιά… Κι εγώ είχα μηχανή.. Ήμουν τυχερός και την έβγαλα μόνο με ένα χειρουργείο στο γόνατο…
    Ευτυχώς έβαλα μυαλό και την πούλησα πριν 5 χρόνια…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook