Sold out τα μπουζούκια τα Χριστούγεννα: Πόσο πάει το πρώτο τραπέζι σε Βίσση, Ρέμο, Αργυρό

sold-out-τα-μπουζούκια-τα-χριστούγεννα-πόσο-2232237

Στα ύψη οι τιμές στα μπουζούκια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Ο πίνακας με τα μουσικά σχήματα και τις διαθεσιμότητες.

Γεμάτα τα μπουζούκια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη βρίσκει η περίοδος των γιορτών, με τα ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς να είναι ήδη sold out.

Μάλιστα, τα πρώτα τραπέζια, ιδιαίτερα αυτά που περιλαμβάνουν premium φιάλες, φτάνουν έως και 5.000 ευρώ, ενώ σε ορισμένα σχήματα υπάρχει περιορισμένη διαθεσιμότητα, κυρίως για συγκεκριμένες ημερομηνίες ή μόνο με ποτό.

Οι τιμές έχουν αυξηθεί κατακόρυφα λόγω της ζήτησης, με τα ρεβεγιόν να αποτελούν κορυφαία επιλογή για όσους θέλουν να γιορτάσουν σε κεντρικές πίστες με γνωστά σχήματα.

Μπουζούκια: Οι τιμές και οι διαθεσιμότητες στις πίστες της Αθήνας

Sold out τα μπουζούκια τα Χριστούγεννα – Πόσο πάει το πρώτο τραπέζι στις μεγάλες πίστες

Ρεβεγιόν στις πίστες της Θεσσαλονίκης

Στο ρεπορτάζ γίνεται λόγος για μία πίστα στη Θεσσαλονίκη, στην οποία εμφανίζονται οι Πάνος Κιάμος και Πάολα.

Το εν λόγω μουσικό σχήμα εμφανίζει διαθεσιμότητα όλες τις ημέρες, ενώ οι τιμές στη φιάλη έχουν ως εξής:

Απλή: 220€

Special: 280€

Premium: 330€ / 4 άτομα

ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook