Σοκάρει το γεμάτο μίσος tweet του προέδρου της ΟΝΝΕΔ: «Τσίπρα, αν ζούσαμε στον εμφύλιο από εμένα θα πήγαινες»

σοκάρει-το-γεμάτο-μίσος-tweet-του-προέδρου-1132293

Ένα παλιότερο tweet του προέδρου της ΟΝΝΕΔ, Παύλου Μαρινάκη, θυμήθηκαν κάποιοι στο twitter, το οποίο έγραφε: «Τσίπρα αν ζούσαμε στον εμφύλιο από μένα θα πήγαινες».

Ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Νικολαΐδης, δεν το άφησε να πέσει κάτω και απευθυνόμενος προς τον Στέλιο Πέτσα ζήτησε την παραίτησή του. «Η παραίτηση του πρέπει να θεωρείται δεδομένη, εκτός κι αν συμφωνείτε με τις εμφυλιοπολεμικές τοποθετήσεις του», έγραψε μεταξύ άλλων.

Το θέμα πήρε μεγάλη διάσταση στο twitter και λίγο αργότερα ο Παύλος Μαρινάκης αποφάσισε να το διαγράψει. Δυστυχώς για τον ίδιο όμως, οι χρήστες κράτησαν πολλά print screen.

Πηγή: altsantiri.gr

3 thoughts on “Σοκάρει το γεμάτο μίσος tweet του προέδρου της ΟΝΝΕΔ: «Τσίπρα, αν ζούσαμε στον εμφύλιο από εμένα θα πήγαινες»

  1. Αυτός ρε παιδιά είναι Έλληνας ? Η φάτσα του δείχνει Πακιστανός η Ρομα της Ινδίας ! Καλά το λέω ότι οι Έλληνες είναι σπάνιο είδος στην Ελλάδα, γιά αυτό έχουμε πιάσει πάτο, ο Μ. Αλέξανδρος πολεμούσε για να κρατήσει αυτούς έξω από τη χώρα ! Όσο για το Τσίπρα αν τον βρεις ρίξε του μια κλωτσιά ανάμεσα στα σκέλια από μένα για την προδοσία του Μακεδονικού ονόματος και όχι μόνο ! Χωρίς να είμαι ρατσιστής έχω το συνήθειο να μιλάω ντρέτα !

  2. ιδε ο ατσιγγανος παιδοβουβαλος νεαντερταλ , σιγα τα κουμπουρια μη σου φυγει κανας ποντος, ματσιλα μου εσυ… ΑΜΠΠΠΡΡΡΡΡΡ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook