Σοφία Αλιμπέρτη: Βούρκωσε σε συναυλία του γιου της – Τα δάκρυα όταν της τραγουδούσε ο Good Job Nicky

σοφία-αλιμπέρτη-βούρκωσε-σε-συναυλία-1473521

Η καριέρα του Good Job Nicky πάει από το καλό στο καλύτερο με τον 25χρονο να πραγματοποιεί ολοένα και περισσότερες εμφανίσεις κάνοντας περήφανους τους γονείς του, Γιάννη Πάριο και Σοφία Αλιμπέρτη.

Ο – κατά κόσμον- Νικόλας Βαρθακούρης αυτήν τη φορά βρέθηκε on stage στο φεστιβάλ SNF Nostos και τραγούδησε, με τον αδελφό του, Μιχαήλ-Άγγελο και τη μητέρα τους να βρίσκονται ανάμεσα στο κοινό και να τον χειροκροτούν. Η μαμά Σοφία Αλιμπέρτη, ωστόσο, δεν μπόρεσε να κρύψει την έντονη συγκίνησή της βλέποντας τον γιο της να τραγουδά on stage.

Το βίντεο και η έντονη συγκίνηση της Σοφίας Αλιμπέρτη:

Στη σκηνή του SNF Nostos τραγούδησε χθες ο Good Job Nicky με τον αδελφό του, Μιχαήλ-Άγγελο Βαρθακούρη να τον τραβά βίντεο. Όχι, όμως, απλά ένα βίντεο. Ο μεγάλος γιος της Σοφίας Αλιμπέρτη τράβηξε τη στιγμή που ο αδελφός του τραγουδούσε το τραγούδι του «Come Home» και τον στίχο Momma (aka μαμά) χαρίζοντας το μεγαλύτερο χαμόγελό του στη μητέρα τους.

Κι εκεί ήταν που η Σοφία Αλιμπέρτη δεν μπόρεσε να κρύψει την έντονη συγκίνηση και περηφάνια μαζί σφίγγοντας τα μάτια της. Το βίντεο τα λέει όλα! Μετά το τέλος της συναυλίας, μάλιστα, ο Μιχαήλ-Άγγελος Βαρθακούρης απαθανάτισε τον Good Job Nicky με τη μητέρα τους να περπατούν χέρι-χέρι.

queen.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook