Σκότωσε τον σύζυγό της ενώ ήταν σε live chat – Προσπάθησε να το παρουσιάσει σαν ατύχημα

Οι αρχές στο Λας Βέγκας ανέφεραν ότι μια γυναίκα σκότωσε τον σύζυγό της ενώ ήταν σε μια ζωντανή κλήση συνομιλίας (live chat call) και προσπάθησε στη συνέχεια να παρουσιάσει τη δολοφονία ως ατύχημα.

Η Έμιλι Ικούτα, 37 ετών, αντιμετωπίζει κατηγορίες για τη δολοφονία του 36χρονου Jourell Ng στις 22 Μαρτίου.

Τον θάνατο του 36χρονου ανέφερε ένας φίλος του πατέρα του, ο οποίος είπε στους αστυνομικούς ότι ήταν σε μια ζωντανή συνομιλία μαζί του όταν σκοτώθηκε, ανέφερε το Las Vegas Review-Journal.

“Ενημέρωσαν τους ντετέκτιβ ότι άκουσαν τον σκύλο του Ng να γαβγίζει στο παρασκήνιο της κλήσης, πριν ακούσουν έναν θόρυβο που πίστευαν ότι ήταν πυροβολισμός” αναφέρει η αστυνομική έκθεση.

Η Ikuta φέρεται να είπε στους ανακριτές ότι ο σύζυγός της πυροβολήθηκε κατά λάθος κατά τον καθαρισμό ενός όπλου. Τον βρήκε στο πάτωμα και έβαλε το όπλο σε μια ντουλάπα όπως δήλωσε.

Οι αρχές βρήκαν υλικά καθαρισμού πυροβόλων όπλων κοντά στο γραφείο, αλλά τα αντικείμενα δεν φαίνεται να είχαν χρησιμοποιηθεί.

Κάτω από το σώμα του δεν υπήρχε μεγάλη συγκέντρωση αίματος. Θα αναμενόταν να υπάρχει μια λίμνη αίματος αν είχ βρεθεί ο Ng στραμμένος προς τα κάτω, όπως δήλωσε η Ikuta ότι τον είχε βρει.

Ένας γείτονας είπε στις αρχές ότι άκουσαν το ζευγάρι να διαφωνεί πριν από τον πυροβολισμό. Επιπλέον, οι ερευνητές βρήκαν “τρύπες” στην ιστορία της Ikuta, όπως το ότι η σφαίρα που σκότωσε τον Ng είχε μια καθοδική πορεία, αλλά η γωνία δεν ταιριάζει με όσα υποστηρίζει η γυναίκα. Η Ikuta κρατείται στο κέντρο κράτησης του Clark County. Αναμένεται να εμφανιστεί στο δικαστήριο στις 8 Απριλίου.

enikos.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ