«Σείστηκε» το θέατρο της Ανατολικής Τάφρου – Βίντεο και φωτογραφίες από την εμφάνιση της Νατάσας Θεοδωρίδου στα Χανιά

σείστηκε-το-θέατρο-της-ανατολικής-τ-1502036

Συγκίνηση, έρωτας, πάθος, νοσταλγία. Αυτές οι λέξεις χαρακτηρίζουν την χθεσινή συναυλία της Νατάσας Θεοδωρίδου, στα Χανιά.

Η συναυλία στην Ανατολική Τάφρο, ξεκίνησε λίγο μετά της 9 το βράδυ της Κυριακής 7 Αυγούστου, με τον θερμό χειροκρότημα του κόσμου να καλωσορίζει την τραγουδίστρια.

Το zarpanews.gr δε θα μπορούσε να λείψει από εκείνη την βραδιά, απαθανατίζοντας την Νατάσα Θεοδωρίδου επί σκηνής, με την μουσική ορχήστρα και τον Κώστα Καραφώτη.

Η πασίγνωστη τραγουδίστρια επισκέφτηκε τα Χανιά, στο πλαίσιο των περιοδειών που πραγματοποιεί σε όλη την Ελλάδα φέτος το καλοκαίρι. Η Νατάσα Θεοδωρίδου τραγούδησε γνωστά κομμάτια της από παλιά, νέες επιτυχίες, αλλά και τραγούδια άλλων καλλιτεχνών με το κοινό να την αποθεώνει σε κάθε της ερμηνεία.

Η βραδιά ξεκίνησε με τραγούδια που ξεσήκωσαν το κοινό, με την τραγουδίστρια να διασκεδάζει τον κόσμο χορεύοντας και την ορχήστρα της να έχει πάρει «φωτιά».

Στη συνέχεια του προγράμματος, το μικρόφωνο πήρε ο Κώστας Καραφώτης, με την Νατάσα Θεοδωρίδου να αποχωρεί από την σκηνή και να ανεβαίνει μετά από λίγο με νέα εμφάνιση.

Εκεί ξεκίνησε και το μεγάλο πάρτι!

Τα ντουέτα Θεοδωρίδου – Καραφώτη:

Η ερμηνεία της Νατάσας Θεοδωρίδου α καπέλα:

Η συναυλία ήταν sold out με πολλούς φανατικούς θαυμαστές να βρίσκονται από την αρχή του προγράμματος όρθιοι μπροστά στη σκηνή και να διασκεδάζουν.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου είχε άμεση και συνεχή αλληλεπίδραση με το κοινό της, έστελνε φιλιά τους θαυμαστές της, τους παρότρυνε να συμμετέχουν με χειροκροτήματα, ενώ τα βίντεο και οι φωτογραφίες ήταν αναπόσπαστο κομμάτι της βραδιάς.

zarpanews.gr

One thought on “«Σείστηκε» το θέατρο της Ανατολικής Τάφρου – Βίντεο και φωτογραφίες από την εμφάνιση της Νατάσας Θεοδωρίδου στα Χανιά

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook