Σε κώμα πρώην ποδοσφαιριστής της Άρσεναλ – Έπεσε σε τοίχο κατά τη διάρκεια αγώνα

σε-κώμα-πρώην-ποδοσφαιριστής-της-άρσε-2169611

Σε τεχνητό κώμα τέθηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής των ακαδημιών της Άρσεναλ και νυν της Τσίτσεστερ Σίτι, Μπίλι Βίγκαρ (Billy Vigar), έπειτα από σοβαρό τραυματισμό του στο κεφάλι.

Όπως γνωστοποίησε η νυν ομάδα του, ο τραυματισμός ήταν μια «σοβαρή εγκεφαλική βλάβη», την οποία υπέστη κατά τη διάρκεια αγώνα. Αν και ο σύλλογος δεν έδωσε λεπτομέρειες, τα τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο 21χρονος έπεσε πάνω σε έναν τοίχο.

Το περιστατικό συνέβη στον αγώνα μεταξύ της Γουίνγκεϊτ εντ Φίντσλεϊ και της Τσίτσεστερ Σίτι, το Σάββατο (20/9), στο πλαίσιο της Isthmian League Premier Division.

Ο Βίγκαρ που είναι απόφοιτος των περίφημων ακαδημιών της Άρσεναλ, έχει επίσης αγωνιστεί σε Ντέρμπι Κάουντι, Χέιστινγκς και Ίστμπορν Μπόροου.

ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook