Σχολεία: Αρχίζει η περίοδος των ενδοσχολικών εξετάσεων για τα λύκεια

σχολεία-αρχίζει-η-περίοδος-των-ενδοσχ-830287

Ολοκληρώθηκαν την περασμένη εβδομάδα τα μαθήματα της χρονιάς στα Λύκεια κι από την Τρίτη 23 Μαΐου αρχίζουν οι ενδοσχολικές εξετάσεις.

Συγκεκριμένα, οι προαγωγικές εξετάσεις για τους μαθητές της Α΄ και Β΄ Λυκείου θα πραγματοποιηθούν από 23 Μαΐου έως 15 Ιουνίου.

Για τους μαθητές της Γ΄ ΄Λυκείου, θα πραγματοποιηθούν από 23 έως 30 Μαΐου και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν οι Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Για τα ΓΕΛ (ημερήσια και εσπερινά Γενικά Λύκεια), οι Πανελλαδικές θα αρχίσουν στις 2 Ιουνίου με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας (Γενικής Παιδείας) και στη συνέχεια, στο διάστημα 6-12 Ιουνίου, θα πραγματοποιηθούν οι εξετάσεις των μαθημάτων Προσανατολισμού.

Για τα ΕΠΑΛ (ημερήσια και εσπερινά Επαγγελματικά Λύκεια), η έναρξη των Πανελλαδικών θα γίνει την 1η Ιουνίου, με το μάθημα των Νέων Ελληνικών (Γενικής Παιδείας) και θα ακολουθήσουν οι εξετάσεις των μαθημάτων ειδικότητας, από 3 έως 16 Ιουνίου.

Οι εξετάσεις για τα ειδικά μαθήματα θα διεξαχθούν στο διάστημα 17 – 29 Ιουνίου.

Στα Γυμνάσια

Στις 30 Μαΐου θα χτυπήσει για τελευταία φορά φέτος το κουδούνι για τους μαθητές των γυμνασίων. Οι προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις στα γυμνάσια θα διεξαχθούν από 1η έως 15 Ιουνίου.

Στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, τα τελευταία μαθήματα στα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά θα πραγματοποιηθούν στις 15 Ιουνίου.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook