Σασμός: Η αλήθεια για το ποιος είναι ο πατέρας του Πετράκη πέφτει σαν κεραυνός στην Καλλιόπη

σασμός-η-αλήθεια-για-το-ποιος-είναι-ο-π-1702751

Εξελίξεις που καθηλώνουν θα δει το κοινό απόψε στον Σασμό: Η αλήθεια για το ποιος είναι ο πατέρας του Πετράκη πέφτει σαν κεραυνός στην Καλλιόπη.

Η Βασιλική δίνει στο Μαθιό τη χαριστική βολή.

Δείτε απόψε, Τετάρτη 31 Μαΐου, στις 21:00

Επεισόδιο 144

Τη στιγμή που η Θοδώρα με τον Λευτέρη προχωρούν σε ευχάριστες δηλώσεις, η Βασιλική δίνει στο Μαθιό τη χαριστική βολή. Η αλήθεια για το ποιος είναι ο πατέρας του Πετράκη πέφτει σαν κεραυνός στην Καλλιόπη. Η αντίδρασή της είναι απρόβλεπτη και θα οδηγήσει τον Αστέρη σε απελπισία. Ο Ευθύμης θα οδηγήσει τον Βαγγέλη σε ένα δρόμο χωρίς επιστροφή, αναγκάζοντάς τον να βάψει τα χέρια του με αίμα. Ο Αντώνης επιστρέφει στη δουλειά, αποφασισμένος να ανακαλύψει την αλήθεια πίσω από την επίθεση εναντίον του.

Δείτε το sneak preview:

Δείτε το trailer :

Πρωταγωνιστούν:

Ορφέας Αυγουστίδης, Δημήτρης Λάλος, Μαρία Πρωτόπαππα, Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, Δημήτρης Ήμελλος, Στέλιος Μάινας, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Ευγενία Σαμαρά, Μιχάλης Αεράκης, Γιώτα Φέστα, Γιώργος Γεροντιδάκης, Δανάη Παππά, Δημήτρης Αλεξανδρής.

Στο ρόλο της Καλλιόπης η Μαρία Τζομπανάκη.

Στο ρόλο της Γιαγιάς Ειρήνης η Ολγα Δαμάνη.

Παίζουν με αλφαβητική σειρά:

Γιώργος Αμούτζας, Νεκταρία Γιαννουδάκη, Στέλλα Γκίκα, Ευφημία Καλογιάννη, Αλίνα Κωτσοβούλου, Βέρα Μακρομαρίδου, Δημήτρης Μαμιός, Στάθης Μαντζώρος, Πέννυ Παπαγεωργίου, Σπύρος Σαραφιανός, Σάντυ Χατζηϊωάννου, Στρατής Χατζησταματίου κ.α.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook