Σάλος στο Twitter με τον Τσιτσιπά που ζήτησε να ανοίξει Harrods στην Ελλάδα

Θύελλα αντιδράσεων αλλά και σχολίων γεμάτων χιούμορ έχει προκαλέσει η ανάρτηση στο twitter του διεθνούς τενίστα Στέφανου Τσιτσιπά ότι είναι καιρός -επιτέλους να ανοίξει ένα Harrods στην Ελλάδα. Μιλάμε για το πολυτελέστερο πολυκατάστημα του Λονδίνου και ένα από τα μεγαλύτερα του κόσμου που έχει κυρίως είδη πολυτελείας.

Η αγνή και αυθόρμητη επιθυμία του ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στους χιλιάδες θαυμαστές του κυρίως από την Ελλάδα, τη στιγμή μάλιστα που η κοινωνία δοκιμάζεται υγιεονομικά, οικονομικά και κοινωνικά. Βέβαια ο Τσιτσιπάς δε ζει διαρκώς στην Ελλάδα οπότε μάλλον είναι μακριά από το πρόβλημα, ή έρχεται μόνο για …ψώνια, αφού εδώ δε γίνονται – ανάμεσα και σε άλλα- και διεθνή τουρνουά.

Μια άστοχη δήλωση
Ο διεθνούς φήμης τενίστας, που έχει κάνει την Ελλάδα υπερήφανη τα τελευταία χρόνια με τις εμφανίσεις του, έκανε ένα tweet που για τους περισσότερους θεωρήθηκε προκλητικό, στο οποίο γράφει επακριβώς: “Κάποιος πρέπει να χτίσει ένα κατάστημα Harrods στην Ελλάδα. Ήρθε η ώρα”. Δε σκέφτηκε καθόλου ότι “δεν είναι η ώρα” για μια τέτοια επιθυμία.

Η σύγκριση με τον Αντετοκούνμπο
Πολλοί χρήστες χρησιμοποιώντας το χιούμορ, και άλλοι κατακεραυνώντάς τον και συγκρίνοντάς τον με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος πρόσφατα προχώρησε σε μια συγκινητική κίνηση, μοιράζοντας μεγάλες ποσότητες τροφίμων στη γειτονιά του, τα Σεπόλια, αντέδρασαν στην ανάρτησή του. Βέβαια οι δυο Έλληνες παίκτες έχουν εντελώς διαφορετικό κοινωνικό προφίλ, ο Τσιτσιπάς ουδέποτε συνδέθηκε στην Αθήνα με γειτονιές, κοινωνικά ζητήματα, οπότε μάλλον ζει στον ..κόσμο του τένις.

thetoc.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ