Ρώσος μεγιστάνας αγόρασε το σπίτι στην Κρήτη που γυρίστηκε η ταινία «Η Νεράιδα και Το Παλικάρι» | video

ρώσος-μεγιστάνας-αγόρασε-το-σπίτι-στη-927231

Μία έκταση 1.000 στρεμμάτων φέρεται να αγόρασε στη Κρήτη ένας Ρώσος κροίσος, ο οποίος θα χτίσει ξενοδοχεία. Ανάμεσα στα στρέμματα που αγόρασε, φέρεται να είναι και η βίλα στην οποία είχε γυριστεί η ταινία «Η Νεράιδα και Το Παλικάρι», με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

Σύμφωνα με το δελτίο του Star, ο Ρώσος εκατομμυριούχος, του οποίου το όνομα δεν ανέφεραν, θέλει να κάνει επένδυση με πεντάστερα ξενοδοχεία και εστιατόρια στην Κρήτη και συγκεκριμένα στον Αγιο Νικόλαο και την Ελούντα. Ανάμεσα στις εκτάσεις είναι και το σπίτι από την γνωστή ελληνική ταινία, το οποίο βρίσκεται μπροστά στην θάλασσα, σε βράχια και το τοπίο του είναι πραγματικά μαγικό.

Οπως αναφέρει το ρεπορτάζ, προτίθεται να χτίσει 350 πολυτελείς κατοικίες και τρία χλιδάτα ξενοδοχεία με εμπορικά μαγαζιά, αθλητικές εγκαταστάσεις, εστιατόρια, θεματικά πάρκα και κέντρα ευεξίας, ενώ θα δημιουργηθεί και μαρίνα 65 θέσεων. Επένδυση η οποία θα φτάσει τα 600 εκατομμύρια ευρώ. Ο εκπρόσωπος τύπου της ρωσικής πρεσβείας στην Αθήνα, Βασίλι Γκαβρίλοφ, επιβεβαίωσε την είδηση στο δελτίο του Star Chanell, λέγοντας πως «το συγκεκριμένο έργο είναι αναγνωρισμένο από τις ελληνικές αρχές ως η μεγαλύτερη ξένη στρατηγική επένδυση».

Τόνισε μάλιστα πως ο επιχειρηματίας στον οποίο αναφερόταν, έχει ήδη κατασκευάσει στην περιοχή ένα συγκρότημα πολυτελών κατοικιών προς πώληση, ενώ μέσα στο 2020 θα ξεκινήσουν οι εργασίες και για τα υπόλοιπα σχέδιά του.

Πηγή: iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook