«Θερμή υποδοχή» στα Χανιά για τον Χάρη Θεοχάρη με ΜΑΤ έξω από το Επιμελητήριο | Photos + Video

θερμή-υποδοχή-στα-χανιά-για-τον-χάρη-1068866

Από αγανακτισμένους εργαζομένους έπρεπε να περάσει ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης, κατά την είσοδό του στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Χανίων, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Κρήτη.

Ο υπουργός αυτή την ώρα συναντάται, χωρίς την παρουσία δημοσιογράφων, με συνδικαλιστές του τουρισμού και του επισιτισμού, ενώ αργότερα θα προεδρεύσει σε σύσκεψη με αντικείμενο τον τουρισμό και τις προοπτικές του εν μέσω κορονοϊού.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης του υπουργού, λοιπόν, εργαζόμενοι πολλών κλάδων του τουρισμού και όχι μόνο βρέθηκαν έξω από το ΕΒΕΧ, διαμαρτυρόμενοι για την ανασφάλεια στην οποία πλέον είναι καταδικασμένοι, με ανακοίνωσή τους να αναφέρει χαρακτηριστικά οτι «η οργή και η αγανάκτηση πρέπει να μετατραπούν σε οργανωμένο αγώνα απέναντι σε όσους φορτώνουν τα βάρη της νέας οικονομικής κρίσης στις πλάτες μας» κατακρίνοντας την κυβέρνηση για «απόλυτη κοροϊδία και πλήρη εμπαιγμό χιλιάδων εργαζομένων σε ολόκληρη την χώρα που περίμεναν υπομονετικά να ανοίξει η διαδικασία για αυτό το πενιχρό “βοήθημα” των 534 ευρώ, χωρίς όμως γραφειοκρατία όταν πρόκειται να ενισχύσουν τα κέρδη του μεγάλου κεφαλαίου και των μεγαλοξενοδόχων με το πρόγραμμα ΣΥΝ-Εργασία»

zarpanews.gr

5 thoughts on “«Θερμή υποδοχή» στα Χανιά για τον Χάρη Θεοχάρη με ΜΑΤ έξω από το Επιμελητήριο | Photos + Video

  1. ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΓΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΕΧΝΗ,
    ΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΡΟΠΑΛΟΦΟΡΟΥΣ ΛΕΓΕΩΝΑΡΙΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΣΠΙΔΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΒΕΧ.
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

  2. Αυτόν τον διάλεξε ο Κούλης για Υπουργό επειδή ήταν πολύ καλός στα computers και στα ..λογιστικά αφού πρώτος αυτός «σχεδίασε»το πετσόκομμα των πληρωμένων(!)συντάξεων και υλοποίησε μετά..ο Βρούτσης!! Τώρα τι σχέση έχουν τα λογιστικά με τον Τουρισμό…μόνο ο Κούλης ξέρει!!!

  3. Δεν βλέπω πολύ κόσμο οπότε η πλειοψηφία είναι ευχαριστημένη γιατί διαφορετικά είναι ωχαδερφιστες και είναι άξιοι της μοίρας τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook