«Θα φέρω ένα κρεβατάκι να κοιμάμαι εδώ δίπλα σου» – «Λύγισε» ο πατέρας της Ιωάννας στο τελευταίο αντίο

θα-φέρω-ένα-κρεβατάκι-να-κοιμάμαι-εδώ-1228407

Συνοδεία αστυνομικών και μόλις δέκα λεπτά πριν από το τέλος της κηδείας της 11χρονης κόρης της, έφτασε η μητέρα της στην εκκλησία προκειμένου να αποχαιρετήσει το κοριτσάκι της που βρήκε τραγικό θάνατο σε βράχια στην περιοχή των Αγίων Αποστόλων στα Χανιά.

Τραγική φιγούρα και ο πατέρας της, ο οποίος έδειχνε να μην μπορεί να πιστέψει οτι η 11χρονη Ιωάννα έφυγε για πάντα. «Θα φέρω ένα κρεβατάκι να κοιμάμαι εδώ δίπλα σου» μονολογούσε μέσα στους λυγμούς του.

Ωστόσο η στάση του πατέρα, ο οποίος θεωρεί υπεύθυνη για το θάνατο της κόρης τους την πρώην σύζυγο του, ανάγκασε την 49χρονη να απομακρυνθεί μαζί με τα δύο ακόμη ανήλικα παιδιά της από το σπίτι τους στην Παρηγοριά Χανίων και να βρίσκεται προσωρινά σε άλλο χώρο.

Στο μεταξύ σε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που προκλήθηκαν απο πτώση από μεγάλο ύψος, οφείλεται ο θάνατος της 11χρονης ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr ήταν ακαριαίος και προσδιορίζεται μεταξύ 22.00-23.00 το βράδυ της Τρίτης.

Ο θάνατος του 11χρονου παιδιού έχει προκαλέσει σοκ, όχι μόνο στην Κρήτη αλλά σε ολόκληρη τη χώρα.

8 thoughts on “«Θα φέρω ένα κρεβατάκι να κοιμάμαι εδώ δίπλα σου» – «Λύγισε» ο πατέρας της Ιωάννας στο τελευταίο αντίο

  1. ΜΑΛΙΣΤΑ , ΕΝΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΑΣΚΟΥΣΕ ΒΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ , ΚΑΙ ΣΕ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΟΠΩΣ ΜΑΘΑΜΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ , ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ……. ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΜΟΝΗ 3 ΠΑΙΔΙΑ . !!!!!!!!!!!!!!
    ΕΣΥ ΒΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΟΥΤΡΡΑ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙΣ , ΑΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ , ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Ε ; ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕς ή ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΟΥ ΜΑΡΑΝΕΣ ΤΗΝ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ;;;;;;;;;;;;

  2. Τωρα θα το φερεις το κρεβατακι ; Οταν χτυπουσες την οικογενεια σου και μαρανες την ψυχουλα αυτου του παιδιου τι ήσουνα , κανας πατερας της προκοπης ; Θα σου πω εγω τι ησουν και τι εισαι , ένας πα – ΤΕΡΑΣ . Ντρεπεται κανεις που φοραει παντελονια σαν κι εσενα .

    1. Προς ΤΙ ; το δικό σου σχόλιο ; Είσαι συγγενείς του πατέρα ; Από όλον αυτό τον ορυμαγδό , εσένα σε ενοχλούν τι σχολιάζει ο ένας και
      ο άλλος ; Επίσης , ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ , βλέπεις τις ομοιότητες στα παραπάνω σχόλια , εκτός βέβαια από την αγανάκτηση , γιατί αγανακτισμένη είναι όλη η Ελλάδα με αυτό το θέμα .

  3. Ποιός ξέρει..?Μπορεί και να το πρόσεχαν καλύτερα στην οικογένεια του πατέρα του και να ζούσε τώρα το άτυχο αγγελούδι…Η Ουκρανή μάνα πάντως απέδειξε(!) πόσο πρόσεχεεε….το παιδί της!

  4. Ρε καθαρματα δεν σεβεστε ουτε το πενθος και την συμφορα που βρηκε την οικογενεια και το παιζετε Θεοι και κριτές ετοιμοι να λιθοβολησουν ;
    Εσεις ειστε τα τέρατα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook