«Τα κλειδιά» στην Ντόρα Μπακογιάννη… Αυτά είναι τα πρόσωπα που καταλαμβάνουν θέσεις ευθύνης στα Χανιά

τα-κλειδιά-στην-ντόρα-μπακογιάννη-888213

Τρεις μήνες συμπληρώνονται από τη νίκη της Ν.Δ στις εκλογές του Ιουλίου, και φαίνεται πως οι αποφάσεις σε ότι αφορά την τοποθέτηση ανθρώπων του κομματικού μηχανισμού, σε θέσεις ευθύνης κρατικών οργανισμών σε τοπικό επίπεδο, έχουν πλέον ληφθεί.

Ο Πρωθυπουργός, όπως τουλάχιστον μπορεί να αντιληφθεί κάποιος που έχει μια εικόνα σχετικά με τις εσωκομματικές ισορροπίες, εντός της ΝΔ, αποφάσισε να δώσει τα «κλειδιά» των Χανίων στην πρώτη σε ψήφους βουλευτή του νομού την κα Ντόρα Μπακογιάννη, που επέλεξε, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το zarpanews.gr, πρόσωπα του στενού της περιβάλλοντος, και της απολύτου εμπιστοσύνης της, για τις κορυφαίες θέσεις κρατικών οργανισμών σε ότι αφορά την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και όχι μόνο.

Αυτή η εξέλιξη βέβαια, έχει και μια δεύτερη και εξίσου σημαντική ανάγνωση, πίσω βέβαια από το προφανές, που είναι η κυρίαρχη παρουσία της κας Μπακογιάννη μέσω των ανθρώπων της στα Χανιά.

Η δεύτερη ανάγνωση αφορά, στον παραγκωνισμό του δεύτερου σε ψήφους στα Χανιά, βουλευτή του κόμματος της Ν.Δ. κ. Μανούσου Βουλουδάκη.

Ο κ. Βολουδάκης, όπως εμφανώς προκύπτει, δεν καταφέρνει να τοποθετήσει κανένα πρόσωπο του στενού του περιβάλλοντος σε καίρια θέση οργανισμού ή φορέα, του νομού, εξέλιξη που εμφανώς σηματοδοτεί την αδυναμία του να παρέμβει ή να επηρεάσει εξελίξεις και καταστάσεις στα Χανιά.

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες του zarpanews.gr τα πρόσωπα που θα τοποθετηθούν σε κορυφαίες θέσεις οργανισμών και φορέων των Χανίων είναι τα παρακάτω:

Ο κ. Μανώλης Κουριδάκης αναλαμβάνει πρόεδρος του Δ.Σ. του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Χανίων.

Ο κ. Άρης Παπαδογιάννης, επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης και μέχρι πρότινος διεκδικητής του δήμου Χανίων, αναλαμβάνει Διευθύνων Σύμβουλος στον Οργανισμό Ανάπτυξης Κρήτης.

Ο πρώην δήμαρχος Σφακίων κ. Γιάννης Ζερβός, αναλαμβάνει πρόεδρος του Δ.Σ στο Λιμενικό Ταμείο Χανίων.

Και σε ότι αφορά τον νέο πρόεδρο του Δ.Σ του νοσοκομείου των Χανίων το πρόσωπο για την θέση, αποτελεί μεγάλη έκπληξη.

zarpanews.gr

3 thoughts on “«Τα κλειδιά» στην Ντόρα Μπακογιάννη… Αυτά είναι τα πρόσωπα που καταλαμβάνουν θέσεις ευθύνης στα Χανιά

  1. ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΓΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΕΧΝΗ,
    ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ ΕΓΙΝΕ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ… ΑΡΙΣΤΩΝ.
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΝΕΑ ΗΘΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ,
    ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ Ο ΕΡΜΟΣ Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥΣ ΕΠΕΦΤΕ ΛΕΕΙ…ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ.

      1. ΑΤΣΑΛΕ ΤΣΑΤΣΑΛΕ,
        ΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΣ ΖΑΡΠΑ ΘΑ ΕΙΧΕΙΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΡΙΞΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ-ΜΑΝΤΙΝΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΦΙΕΡΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΠΑΥΛΗ ΑΠΟ ΤΑ ΣΦΑΚΙΑ.
        ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΔΕΚΤΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook