«Πηγή» από το Παλάτι αποκαλύπτει το πρόσωπο που κατηγόρησαν για ρατσισμό ο Χάρι και η Μέγκαν

πηγή-από-το-παλάτι-αποκαλύπτει-το-πρ-1188262

Μια Λαίδη, η Κόλιν Κάμπελ, «έδωσε» τον άνθρωπο μέσα από το Παλάτι που κατηγορήθηκε ότι έκανε ρατσιστικά σχόλια για τον γιό της Μέγκαν Μαρκλ και του Χάρι. Βέβαια, η εκδοχή της είναι λίγο διαφορετική.

Στην συνέντευξη που είχαν παραχωρήσει στην Όπρα ο Χάρι και η Μέγκαν αποκάλυψαν ότι όταν ήταν έγκυος εκφράστηκε από μέλος της οικογένειας ανησυχία για το χρώμα του παιδιού. Ωστόσο κανένας από τους δυο δεν είχε κατονομάσει το πρόσωπο αυτό.

Η Λαίδη Κόλιν Κάμπελ, υποστήριξε λοιπόν ότι η κόρη της Βασίλισσας Ελισάβετ, Πριγκίπισσα Άννα, είχε από πάντα ενδοιασμούς για το ποιον της Μέγκαν Μαρκλ, για το αν ταίριαζε στην Βασιλική οικογένεια και αν θα την σεβόταν.

Ωστόσο πρόσθεσε: «Ο Χάρι άκουσε τις ανησυχίες της Πριγκίπισσας και πήγε και τις είπε στην Μέγκαν. Η Μέγκαν λοιπόν τις χρησιμοποίησε ως όπλο και το γύρισε στο θέμα του χρώματος και του ρατσισμού».

Η Πριγκίπισσα Άννα

«Άδικα κατηγορούν την πριγκίπισσα Άννα. Υπήρξε μία παρανόηση κατά τη διάρκεια συζήτησης σχετικά με τις πολιτιστικές διαφορές μεταξύ Βρετανών και Αμερικανών», είπε η Λαίδη Κάμπελ και συνέχισε: «Η πριγκίπισσα Άννα δικαίως ανησυχούσε ότι εάν ο γάμος προχωρούσε και υπήρχαν παιδιά, θα προέκυπταν σοβαρά προβλήματα, όχι λόγω του χρώματος της Μέγκαν, αλλά λόγω της αδυναμίας και της αποφασιστικότητας της να εκτιμήσει τις πολιτιστικές διαφορές μεταξύ των δύο λαών. Έτσι, θα ήταν δύσκολο να σεβαστεί πραγματικά τις αξίες και τους θεσμούς του παλατιού».

Πηγή: newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook