«Λιώνουν» από τη ζέστη στο Νοσοκομείο Χανίων | Εκτός λειτουργίας ο κλιματισμός

λιώνουν-από-τη-ζέστη-στο-νοσοκομείο-777519

Συνθήκες τριτοκοσμικές που δεν νοείται να συμβαίνουν σε ένα Νοσηλευτικό Ίδρυμα μιας πολιτισμένης χώρας του δυτικού κόσμου, περιγράφουν στο zarpanews.gr αρκετοί πολίτες μέσα από το Νοσοκομείο Χανίων.

Το σύστημα του κλιματισμού δεν λειτουργεί σχεδόν σε όλη τη νοσοκομειακή μονάδα, κάτι που εν μέσω υψηλών θερμοκρασιών εκτός του ότι δυσχεραίνει την παραμονή εντός του κτιρίου, εντείνει και την -ήδη βεβαρημένη- κατάσταση των ασθενών.

Σύμφωνα με τον υποδιοικητή του Ν.Γ.Νοσοκομείου Χανίων Γιώργο Ζουρίδη, υπάρχει βλάβη στα ψυκτικά συστήματα που έχουν καταστήσει εκτός λειτουργίας τα 2 από τα τρία μηχανήματα. Το εναπομείναν σύστημα εν λειτουργία καλύπτει τα τμήματα που έχουν αυξημένη ανάγκη, όπως αυτά της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας και των χειρουργίων.

Εντωμεταξύ, σύμφωνα πάντα με τον υποδιοικητή του ΓΝΧ «Ο Άγιος Γεώργιος», η ταλαιπωρία και ο… κάυσωνας εντός του κτιρίου θα παραμείνουν τουλάχιστον μέχρι τα τέλη του Ιούνη, οπότε και αναμένεται να καταφθάσουν στα Χανιά τα συνεργεία της εταιρείας από την Αθήνα που έχει αναλάβει αποκλειστικά την επισκευή του συστήματος. «Στις 25 Ιουνίου αναμένεται να γίνει η επισκευή των μονάδων με βλάβη, αφού υπάρχει μια μόνο εταιρία που πραγματοποιεί τις επισκευές στα συστήματα κατ΄αποκλειστικότητα».

zarpanews.gr

One thought on “«Λιώνουν» από τη ζέστη στο Νοσοκομείο Χανίων | Εκτός λειτουργίας ο κλιματισμός

  1. Κοιτατε τωρα λογικη….προτιμουν να σκασουν και οτι αλλο προκυπτει απο τη ζεστη , απο το να φωναξουν απο εδω δικα μας παιδια , τοσα εχουμε , να το φτιαξουν αμεσα…ΑΡΕ ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΛΛΗΜΑΜΑΤΑ ΣΟΥ!
    Κατσετε και ψηθειτε τοτε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook